19. luukku: Tuomas arvostaa ystävyyttä

19. luukku: Tuomas arvostaa ystävyyttä
Tuomas-tonttu seikkailee Meillä kotonan joulukalenterissa jouluaattoon asti. Tänään Tuomas pohtii tuoretta ystävyyttään ja hauskoja hetkiä Late-nallen kanssa.
Julkaistu 19.12.2018

Tuntuu että Late-nallen ja minun tutustumisesta olisi jo ikuisuus. Muistatteko, kun istuimme ensimmäisen kerran iltaa korttipelin ja glögin äärellä? Se oli mahtavaa. Ja kun sain flunssan, Late laittoi minulle kuumaa juotavaa. Joskus tonttuhommissa tulee hieman yksinäistä, kun pitää olla niin paljon itsekseen ja liikkua salaa. Siksi on upeaa, että lähellä asuu tuollainen nalle.

Tänään kutsuin Laten olohuoneeseen erikoisherkutteluun, sillä haluan hänen tietävän, kuinka tärkeä ystävä hän on minulle. Ohjelmassa on vaahtokarkkien grillausta led-nuotiolla mukavassa paikassa Korhosten sivupöydän alatasolla, aivan lämpöpatterin vieressä. Samalla voimme rupatella mukavia, kertoa toisillemme arvoituksia, vitsejä ja joulusatuja.

Jos sinä haluat tarjota mukavaa seuraasi jollekin, joka on vielä ihan ilman kavereita, voit ilmoittautua mukaan esimerkiksi Punaisen Ristin ystävätoimintaan. Siellä ei tarvitse olla hassu, viisas, pitkä tai lyhyt, rikas tai komea, vaan kaikki kelpaavat ystäviksi. Ja mikä hauskinta, sinun ei tarvitse ostaa mitään, vaan voit antaa hetken aikaasi. Miltä kuulostaa?

Tonttumoi!

Pssst!

Kommentoi »