12 siroa kalustetta, joilla saat tilaa kotiisi
Sisustus
12 siroa kalustetta, joilla saat tilaa kotiisi
Siroilla kalusteilla saa lisää tilaa ja avaruuden tuntua. Näiden kalusteiden valtteja ovat monikäyttöisyys ja simppeli muotokieli.
15.3.2016
 |
Avotakka
Yksinkertainen, seinään nojaava Woudin Töjbox-naulakko ratkaisee pienen eteisen säilytyspulmat tyylikkäästi eikä vie lattiapinta-alaa. Korkeus 200 cm, leveys 112, syvyys 38 cm. 535 €, Formverk.
Tarjoiluvaunu on näppärä tapa hankkia lisää säilytystilaa. Pieni kärry käy myös sivu- tai yöpöydästä. Putkirunkoinen Morris. Korkeus 70 cm, leveys 60 cm, syvyys 40 cm. 80 €, Ellos.
Menun Turning-pöydän kannen alla on säilytystilaa kaukosäätimille ja lehdille. Halkaisija 65 cm, korkeus 36 cm. 429,90 €, Finnish Design Shop.
Monikäyttöinen penkki on ratkaisu kapeaan tilaan. Se toimii lisäistuimena tai makuuhuoneen laskutasona. Tammipenkki (120 × 30 cm) 749 €, Bloomingville.
Seinähylly sopii yhtä hyvin keittiöön, eteiseen kuin makuuhuoneeseen. Metallisessa Falsterbossa on kolme hyllytasoa, säilytyslaatikoita ja ripustuskoukkuja. Korkeus 100 cm, leveys 60, syvyys 32 cm. 79 €, Ikea.
Moduuleista koostuva kaluste muuntuu tarpeen mukaan. Ohuet jalat tekevät Vivlio-hyllyjärjestelmästä ilmavan ja linjakkaan. Vaihtoehtoina on erikokoisia ja -värisiä moduuleita, alkaen 279 € Skagerak.
Anni Pitkäjärven suunnittelema Lempi on kodin kameleontti: sitä voi käyttää yöpöytänä, hyllynä tai pyyhetelineenä. Värejä on kolme, halkaisija 50 cm. 100 €, Hakola.
Menun pientä Bollardia voi käyttää kattoja pöytävalaisimena tai sen voi kiinnittää seinään. Korkeus 13 cm. 80 €, Vepsäläinen.
Pyöreät muodot luovat tilan tuntua ahtaaseenkin paikkaan. Muuton Base-pöytä on kauniin simppeli ja sopii siksi monenlaisiin tiloihin. Halkaisija 110 cm. Alkaen 1 095 €, Formverk.
Tumma verhoilu saa sohvan vaikuttamaan kokoaan pienemmältä, ja matalat huonekalut antavat vaikutelman todellista korkeammasta huoneesta. Rottinkituoli käy sekä olohuoneeseen että ruokapöydän ääreen, 370 €, Hübsch.
Aina on tilaa puolikkaalle pöydälle. Näppärästä pikkupöydästä on neljä väriä ja kaksi kokoa. Korkeus 50 cm, leveys 40, syvyys 20 cm. 99 €, Bloomingville.
Innovationin Noir-tuoli taipuu myös vuoteeksi. Kalusteeseen saa liitettyä valaisimen ja pöydän langattomalla laturilla, alkaen 518 €, Futonia.

Lue lisää:

Kommentoi »