12. luukku: Koko maailma kuvun alla

12. luukku: Koko maailma kuvun alla
Tuomas-tonttu seikkailee Meillä kotonan joulukalenterissa jouluaattoon asti. Tänään Tuomas alkaa valmistella Korhosten kotia joulukuntoon.
Julkaistu: 12.12.2018

Oletko sinä kukkaihminen? Siis en tarkoita niin, että olisit puoliksi kukka ja puoliksi ihminen, vaan että tykkäätkö kukista ihan valtavan paljon? Niin minäkin. Ja minusta on myös mahtavaa antaa kukkia lahjaksi.

Korhoset eivät ole vielä ehtineet hankkia kukkia, havuja tai muitakaan koristeita, joten tämä tonttu pisti touhuksi. Tein tällaisen metsäisen minimaailman pienen kuvun sisään. Eikö ole hieno!

Laitoin pohjalle vähän vanua ja muutaman sentin mittaisia minikuusia ja sitten vain nostin kannen päälle. Tuonne mahtuisi myös pikkuinen led-sarja tuikkimaan. Minneköhän laittaisin tämän odottamaan Korhosia?

Jos sinäkin haluat ilahduttaa toisia kukka-asetelmalla, ehdotan kampanjaa ”Ole joulupukkina seniorille”. Sitä ylläpitää Home Instead -seniorihoiva ja mukana on useita kukkakauppoja suurissa kaupungeissa. Kukan voi maksaa kukkakaupassa ja mukaan saa kirjoittaa pienen kortin. Kuntien kotihoito, vanhuspalvelut, järjestöt ja seurakunnat valitsevat kukkalahjojen saajat. Viime vuonna 7800 ikäihmistä sai iloisen kukkayllätyksen joltakin ihanalta ihmiseltä, joka halusi levittää joulun taikaa. Kampanja alkaa tänään, joten lähde mukaan.

Tonttumoi!

Pssst!

Kommentoi »