


Vaahterasiirappinen viski sour
5 min
Kun ilta viilenee, vaahterasiirappinen viski sour lämmittää. Viski, makea vaahterasiirappi, vahva rosmariini ja raikas appelsiini ovat kiehtova yhdistelmä. Et tarvitse shakeria, sillä voit sekoittaa juoman myös kannellisessa lasipurkissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
rosmariinin oksaa
1 dl
viskiä (Bourbon)
1/2 dl
sitruunamehua
1/2 dl
vaahterasiirappia
Lisäksi
1 kpl
appelsiinia (viipaloituna)
Lisäksi
jäitä, tonicia tai kivennäisvettä, tuoretta rosmariinia
Nypi rosmariinin neulaset cocktailravistimeen (shakeriin) tai puhtaaseen, kannelliseen lasipurkkiin.
Lisää viski, sitruunamehu, vaahterasiirappi ja jäitä. Ravistele voimakkaasti 15 sekuntia.
Annostele jäitä laseihin. Siivilöi päälle viski-rosmariiniseos.
Pidennä juomat tonic- tai kivennäisvedellä.
Koristele appelsiinilla ja tuoreella rosmariinilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat