Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Trendimaut kulhossa

Spicy tunacado bowl – mausteinen tonnikala ja avokado ovat täydellinen yhdistelmä

30 min

Spicy tuna -buumi jatkuu! Riisistä, kasviksista ja srirachalla maustetusta tonnikalatahnasta tehty kaunis kulhoruoka on helppo koota vaikka lounasrasiaan ja napata mukaan evääksi.

28.8.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dl
basmati-, jasmiini- tai sushiriisiä
2
avokadoa
1
kurkku
2
kevätsipulia
1
vihreä chili- tai jalapeno
noin 1 dl
(pinkkiä) sushi-inkivääriä
2 tl
seesaminsiemeniä
Tonnikalatahna
2 tlk (à 200/150 g)
tonnikalaa öljyssä (MSC)
5 rkl
majoneesia (kewpie tai sushi)
2–3 rkl
srirachakastiketta
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl
sitruunanmehua
1 tl
seesamiöljyä
½ tl
suolaa

Spicy tunacado bowl eli mausteinen tonnikalakulho – ohje:

  1. Valmista ensin tonnikalatahna. Valuta tonnikalat. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret ja viipaloi avokado. Viipaloi myös kurkut. Hienonna kevätsipulit. Viipaloi chili tai jalapeno.
  4. Lusikoi annoskulhoihin ensin riisiä ja sitten tonnikalaseosta. Lisää päälle avokado- ja kurkkuviipaleita sekä sushi-inkivääriä. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, chili- tai jalapenoviipaleilla ja seesaminsiemenillä.

Vinkki!

Saat kulhoista rapeat tonnikala-riisikulhot, kun käytät keitettyä ja jäähdytettyä sushiriisiä ja paistat sen pannulla öljyssä rapeaksi erissä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt