


Siskonmakkarapihvit – keitosta tutut pallerot ihastuttavat uudessa muodossa
20 min
Siskonmakkarapihvit maistuvat erityisesti siskonmakkarakeitosta tuttujen pehmeiden makkarapalleroiden ystäville. Siskonmakkaramassasta tehdyt pihvit valmistuvat 20 minuutissa. Ihan parasta arkiruokaa!
Reseptin ainekset
4 annosta
Siskonmakkarapihvit
500 g
siskonmakkaroita
2
keitettyä perunaa (raastettuna)
1
valkosipulinkynsi
1 dl
mozzarellajuustoa (raastettuna)
1 tl
kuivattua salviaa
1/2 tl
mustapippuria
Siskonmakkarapihvit valmistuvat helposti näin:
- Purista siskonmakkararoiden sisus kulhoon.
- Kuori ja raasta perunat. Hienonna valkosipulinkynsi.
- Sekoita kaikki pihvien ainekset.
- Taputtele massa kostutetuin käsin pieniksi pihveiksi ja paista ne lettupannulla tai paistinpannulla rasvassa kypsiksi pari minuuttia per puoli.
- Tarjoa siskonmakkarapihvit keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat