Siskonmakkarapihvit – keitosta tutut pallerot ihastuttavat uudessa muodossa
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Siskonmakkarapihvit maistuvat erityisesti siskonmakkarakeitosta tuttujen pehmeiden makkarapalleroiden ystäville. Siskonmakkaramassasta tehdyt pihvit valmistuvat 20 minuutissa. Ihan parasta arkiruokaa!
GL
MU
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 10.1.2019

Siskonmakkarapihvit – keitosta tutut pallerot ihastuttavat uudessa muodossa
Reseptin ainekset (4 annosta)
Siskonmakkarapihvit
- 500 gsiskonmakkaroita
- 2 keitettyä perunaa (raastettuna)
- 1valkosipulinkynsi
- 1 dlmozzarellajuustoa (raastettuna)
- 1 tlkuivattua salviaa
- 1/2 tlmustapippuria
Siskonmakkarapihvit valmistuvat helposti näin:
- Purista siskonmakkararoiden sisus kulhoon.
- Kuori ja raasta perunat. Hienonna valkosipulinkynsi.
- Sekoita kaikki pihvien ainekset.
- Taputtele massa kostutetuin käsin pieniksi pihveiksi ja paista ne lettupannulla tai paistinpannulla rasvassa kypsiksi pari minuuttia per puoli.
- Tarjoa siskonmakkarapihvit keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.