Maku

Siskonmakkarapihvit – keitosta tutut pallerot ihastuttavat uudessa muodossa

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Siskonmakkarapihvit maistuvat erityisesti siskonmakkarakeitosta tuttujen pehmeiden makkarapalleroiden ystäville. Siskonmakkaramassasta tehdyt pihvit valmistuvat 20 minuutissa. Ihan parasta arkiruokaa!
GL
MU
0
0


Ainekset (4 annosta)

Siskonmakkarapihvit

  • 500 gsiskonmakkaroita
  • 2 keitettyä perunaa (raastettuna)
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 dlmozzarellajuustoa (raastettuna)
  • 1 tlkuivattua salviaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Siskonmakkarapihvit valmistuvat helposti näin:

  1. Purista siskonmakkararoiden sisus kulhoon.
  2. Kuori ja raasta perunat. Hienonna valkosipulinkynsi.
  3. Sekoita kaikki pihvien ainekset.
  4. Taputtele massa kostutetuin käsin pieniksi pihveiksi ja paista ne lettupannulla tai paistinpannulla rasvassa kypsiksi pari minuuttia per puoli.
  5. Tarjoa siskonmakkarapihvit keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »