Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Salaatti, jonka juju ovat makeat, uunissa paahdetut persimonit

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Uunissa paahdetut persimonit sekä sopivan suolaiset sinihomejuustomurut täydentävät toisiaan. Herkullinen persimonisalaatti yhdistää tämän upean makuparin!

7.12.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Paahdetut persimonit
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
siirappia
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 tl
piparkakkumaustetta
½ tl
suolaa
2 (500 g)
persimonia
Lisäksi
1 ½ dl
suolattuja pistaaseja
½ ps
babypinaattia
1 ps (80 g)
salaattisekoitusta
100 g
stilton-juustoa
1–2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamisiirappia

Sekoita uunivuoassa kastike öljystä, siirapista, balsamiviinietikasta ja mausteista. Viipaloi persimonit vuokaan ja kääntele niihin kastike. Paahda 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Kuori pistaasit. Huuhtele pinaatti. Levitä salaatti ja pinaatti vadille persimonisalaatin pohjaksi.

Murusta sinihomejuusto suupaloiksi ja levitä salaattipedille.

Viimeistele persimonisalaatti paahdetuilla persimoneilla ja pistaaseilla.

Valuta oliiviöljyä persimonien uunivuokaan ja kääntele. Valuta syntynyt mausteöljy salaattiin ja viimeistele annos balsamisiirapilla.

Valitse paahdettavaksi puolikypsiä persimoneja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt