Ruskasour hurmaa kahdella kerroksellaan: pohjalla klassikkodrinkki, pinnalla punaviiniä
10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen
Ruskasour on loppusyksyn kaunein drinkki. Tee lasin pohjalle klassinen Whiskey Sour -cocktail ja lorauta pinnalle punaviiniä. Rapakon tuolla puolen tämä tunnetaan nimellä New York Sour, mutta tässähän on ruskan värit, eikö!

Reseptin ainekset 1 annos
Ruskasour
1/2 dlviskiä (tai jaloviinaa)
1/4 dlsitruunamehua
1/4 dlsokerilientä
2 rklpunaviiniä
jäitä
Ruskasour valmistuu näin:
Täytä shaker jäillä. Lisää viski tai jaloviina, sitruunamehu ja sokeriliemi.
Ravista hyvin ja kaada juoma jäiden päälle lasiin.
Valuta viini varoen juoman pinnalle lusikan kuperaa puolta pitkin. Koristele ruskan värjäämällä mustikanoksalla.
Vinkki!
Voit keittää drinkkiin tarvittavan sokeriliemen hyvissä ajoin. Mittaa 1 dl sokeria ja 1 dl vettä kattilaan. Anna kiehua 1–2 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä liemi jääkaapissa.