Maku

Piparjuurisnapsi

24 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
24 h
GL
KA
LA
MA
MU
4
0


Ainekset (10 annosta)

  • 7 1/2 dlvotkaa (Finlandia)
  • 25 gpiparjuurta
  • 1/4 kplsitruunaa
Tulosta

Kaada votkapullosta tilkka viinaa pois, jotta mausteainekset mahtuvat pulloon. Kuori piparjuuri ja ota siitä kuorimaveitsellä 5–6 pitkää ohutta lastua. Pese sitruuna huolellisesti ja leikkaa siitä pari viipaletta. Työnnä piparjuuret ja sitruunat pulloon, sulje ja anna piparjuurisnapsin maustua vuorokauden verran. Tarjoa piparjuurisnapsit hyvin jäähdytettynä ruokaryyppynä tai joulun kalapöydän antimien kaverina.

MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »