


Piparjuurisnapsi
24 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 24 h 0 min
Reseptin ainekset
10 annosta
7 1/2 dl
votkaa (Finlandia)
25 g
piparjuurta
1/4 kpl
sitruunaa
Kaada votkapullosta tilkka viinaa pois, jotta mausteainekset mahtuvat pulloon. Kuori piparjuuri ja ota siitä kuorimaveitsellä 5–6 pitkää ohutta lastua. Pese sitruuna huolellisesti ja leikkaa siitä pari viipaletta. Työnnä piparjuuret ja sitruunat pulloon, sulje ja anna piparjuurisnapsin maustua vuorokauden verran. Tarjoa piparjuurisnapsit hyvin jäähdytettynä ruokaryyppynä tai joulun kalapöydän antimien kaverina.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
