Maku

Pinaattitäytteiset letut

1 h
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Pinaatilla ja ricottajuustolla täytetyt letut paistuvat uunissa meheviksi. Tarjoa täytettyjen lettujen kanssa salaattia.
4.1
0
Julkaistu: 4.6.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 5 dlmaitoa
  • 2 kplkananmunaa

täyte

  • 1 kplomena
  • 250 gricottajuustoa
  • 200 gpinaattia
  • 2 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 kplkananmuna
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 50 gjuustoraastetta
Tulosta

Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia. Paista taikinasta noin 6-8 isoa lettua.

Kuutioi omena kulhoon ja lisää joukkoon ricottajuusto. Hienonna joukkoon myös pinaatti ja valkosipulin kynnet. Lisää kananmuna ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Jaa täyte paistettujen lettujen keskelle ja kääntele reunat päälle. Nosta täytetyt letut voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle halutessasi juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. 

Kommentoi »