


Pinaattitäytteiset letut
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Pinaatilla ja ricottajuustolla täytetyt letut paistuvat uunissa meheviksi. Tarjoa täytettyjen lettujen kanssa salaattia.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
5 dl
maitoa
2 kpl
kananmunaa
täyte
1 kpl
omena
250 g
ricottajuustoa
200 g
pinaattia
2 kpl
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 kpl
kananmuna
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
50 g
juustoraastetta
Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia. Paista taikinasta noin 6-8 isoa lettua.
Kuutioi omena kulhoon ja lisää joukkoon ricottajuusto. Hienonna joukkoon myös pinaatti ja valkosipulin kynnet. Lisää kananmuna ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Jaa täyte paistettujen lettujen keskelle ja kääntele reunat päälle. Nosta täytetyt letut voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle halutessasi juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat