4(2)
Paneer-hampurilaiset pikkelöidyillä kasviksilla
kasvis
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Raikkaan täyteläiset kasvishampurilaiset ovat uusi hitti. Näiden hampurilaisten täytteeksi paistetaan paneer-juustoa pinnaltaan rapeaksi ja kasvikset pikkelöidään mummonkurkkujen tapaan.
Julkaistu 16.10.2019
Reseptin ainekset 4
4 kplbriossi hampurilaissämpylää
225 gApetina Paneer -juustoa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 dl aiolia tai majoneesia
4 lehteäjääsalaattia
Pikkelöidyt kasvikset
2avomaankurkkua
6 retiisiä
1 pienipunasipuli
1 rklpunaviinietikkaa
1 tlsuolaa
1 tlsokeria
½ tl mustapippuria
½ rkutilliä

Aloita valmistamalla pikkelöidyt kasvikset. Kuori ja viipaloi avomaankurkut ohuiksi siivuiksi. Leikkaa retiisit ja kuorittu punasipuli myös saman paksuisiksi siivuiksi. Nosta kasvikset kulhoon ja lisää päälle valkoviinietikka, suola, sokeri ja mustapippuri. Hienonna tilli ja lisää se kasvisten joukkoon. Sekoita ja anna maustua 30 min jääkaapissa.

Leikkaa Apetina Paneer -juusto keskeltä halki pitkittäin ja sitten puoliksi, jotta saat neljä yhtä suurta palaa. Mausta palat suolalla ja mustapippurilla. Paista siivut paistinpannulla tilassa oliiviöljyä kauniin värisiksi ja pinnalta rapeiksi.

Lämmitä hampurilaissämpylät paistinpannulla. Kokoa hampurilaiset lisäämällä jokaisen sämpylän puolikkaan päälle 1-2 tl aiolia. Lisää pohjan päälle jääsalaatinlehti, sitten pikkelöityjä kasviksia, sitten paistettu Paneer -juusto ja lisää pikkelöityjä kasviksia sekä lopuksi hampurilaisen kansi.

Kommentoi »