
Aloita valmistamalla pikkelöidyt kasvikset. Kuori ja viipaloi avomaankurkut ohuiksi siivuiksi. Leikkaa retiisit ja kuorittu punasipuli myös saman paksuisiksi siivuiksi. Nosta kasvikset kulhoon ja lisää päälle valkoviinietikka, suola, sokeri ja mustapippuri. Hienonna tilli ja lisää se kasvisten joukkoon. Sekoita ja anna maustua 30 min jääkaapissa.
Leikkaa Apetina Paneer -juusto keskeltä halki pitkittäin ja sitten puoliksi, jotta saat neljä yhtä suurta palaa. Mausta palat suolalla ja mustapippurilla. Paista siivut paistinpannulla tilassa oliiviöljyä kauniin värisiksi ja pinnalta rapeiksi.
Lämmitä hampurilaissämpylät paistinpannulla. Kokoa hampurilaiset lisäämällä jokaisen sämpylän puolikkaan päälle 1-2 tl aiolia. Lisää pohjan päälle jääsalaatinlehti, sitten pikkelöityjä kasviksia, sitten paistettu Paneer -juusto ja lisää pikkelöityjä kasviksia sekä lopuksi hampurilaisen kansi.