Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Mainos: Apetina

Paneer-hampurilaiset pikkelöidyillä kasviksilla

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Raikkaan täyteläiset kasvishampurilaiset ovat uusi hitti. Näiden hampurilaisten täytteeksi paistetaan paneer-juustoa pinnaltaan rapeaksi ja kasvikset pikkelöidään mummonkurkkujen tapaan.

16.10.2019
Reseptin ainekset
4
4 kpl
briossi hampurilaissämpylää
225 g
Apetina Paneer -juustoa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 dl
aiolia tai majoneesia
4 lehteä
jääsalaattia
Pikkelöidyt kasvikset
2
avomaankurkkua
6
retiisiä
1 pieni
punasipuli
1 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
½ tl
mustapippuria
½ rku
tilliä

Aloita valmistamalla pikkelöidyt kasvikset. Kuori ja viipaloi avomaankurkut ohuiksi siivuiksi. Leikkaa retiisit ja kuorittu punasipuli myös saman paksuisiksi siivuiksi. Nosta kasvikset kulhoon ja lisää päälle valkoviinietikka, suola, sokeri ja mustapippuri. Hienonna tilli ja lisää se kasvisten joukkoon. Sekoita ja anna maustua 30 min jääkaapissa.

Leikkaa Apetina Paneer -juusto keskeltä halki pitkittäin ja sitten puoliksi, jotta saat neljä yhtä suurta palaa. Mausta palat suolalla ja mustapippurilla. Paista siivut paistinpannulla tilassa oliiviöljyä kauniin värisiksi ja pinnalta rapeiksi.

Lämmitä hampurilaissämpylät paistinpannulla. Kokoa hampurilaiset lisäämällä jokaisen sämpylän puolikkaan päälle 1-2 tl aiolia. Lisää pohjan päälle jääsalaatinlehti, sitten pikkelöityjä kasviksia, sitten paistettu Paneer -juusto ja lisää pikkelöityjä kasviksia sekä lopuksi hampurilaisen kansi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt