Kurpitsa-fetafrittata

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Kurpitsa-fetafrittata eli uunimunakas on täynnä täyteläistä kurpitsan makua. Apetina Snack aurinkokuivattutomaatti paketista hyödynnetään myös maukas öljy paistamiseen.
KA
4
0
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Apetina
Julkaistu: 13.11.2019

Ainekset (4)

  • 6kananmunaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 500 gmyskikurpitsaa
  • 100 gApetina Snack aurinkokuivattutomaatti -juustoa
  • 1sipuli
  • 1–2valkosipulin kynttä
  • 1chili
  • 10 lehteäsalviaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta
Halkaise myskikurpitsa ja poista siitä siemenet. Kuori myskikurpitsan pinta ja kuutioi se noin 1 x 1 cm paloiksi. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili.
Kaada uuninkestävälle paistinpannulle Apetina Snack aurinkokuivattutomaatti -paketin öljy ja kuumenna se. Paista öljyssä myskikurpitsapalat ja lisää kypsennyksen loppuvaiheessa hienonnetut sipulit ja chili. Paista kunnes kurpitsa on hieman pehmentynyt. Mausta hienonnetulla salvialla, suolalla ja mustapippurilla.
Riko kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää joukkoon suola sekä Apetina Snack aurinkokuivattutomaatti -pakkauksen sisältö. Kaada kananmunaseos kurpitsapalojen päälle ja sekoita hieman. Nosta pannu 200-asteiseen uuniin ja paista noin 15-20 minuuttia tai kunnes se on täysin hyytynyt.
MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »