Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Mainos: Apetina

Kurpitsa-fetafrittata

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kurpitsa-fetafrittata eli uunimunakas on täynnä täyteläistä kurpitsan makua. Apetina Snack aurinkokuivattutomaatti paketista hyödynnetään myös maukas öljy paistamiseen.

13.11.2019
Reseptin ainekset
4
6
kananmunaa
1/2 tl
suolaa
500 g
myskikurpitsaa
100 g
Apetina Snack aurinkokuivattutomaatti -juustoa
1
sipuli
1–2
valkosipulin kynttä
1
chili
10 lehteä
salviaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Halkaise myskikurpitsa ja poista siitä siemenet. Kuori myskikurpitsan pinta ja kuutioi se noin 1 x 1 cm paloiksi. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili.

Kaada uuninkestävälle paistinpannulle Apetina Snack aurinkokuivattutomaatti -paketin öljy ja kuumenna se. Paista öljyssä myskikurpitsapalat ja lisää kypsennyksen loppuvaiheessa hienonnetut sipulit ja chili. Paista kunnes kurpitsa on hieman pehmentynyt. Mausta hienonnetulla salvialla, suolalla ja mustapippurilla.

Riko kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää joukkoon suola sekä Apetina Snack aurinkokuivattutomaatti -pakkauksen sisältö. Kaada kananmunaseos kurpitsapalojen päälle ja sekoita hieman. Nosta pannu 200-asteiseen uuniin ja paista noin 15-20 minuuttia tai kunnes se on täysin hyytynyt.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt