Katkarapu-salaattirullat – veikeät sormisyötävät valmistuvat hetkessä
20 min
Lusikoi pikanuudeleista ja katkaravuista sekoitettu supermaukas täyte rapeiden salaatinlehtien sisälle. Rullat ovat myös oiva eväs piknikille!
Reseptin ainekset
4 annosta
1 prk (150 g)
katkarapuja suolaliemessä
2 pkt (à 90 g)
pikanuudelia (esim. tom yam)
4 rkl
rypsiöljyä + nuudelien maustepussit
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
3 dl
babypinaattia
1–2 kerää
rapeaa pikkusalaattia (esim. sydänsalaatti)
Maapähkinäkastike
1 dl
sileää maapähkinävoita
½ dl
vettä
2 rkl
limenmehua
2 rkl
soijakastiketta
1 tl
srirachaa
¼ tl
sokeria
Katkarapu-salaattirullat – ohje:
- Sekoita maapähkinäkastikkeen ainekset kulhossa.
- Valuta katkaravut siivilässä.
- Keitä nuudelit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit.
- Sekoita öljy ja nuudelien maustepussit kulhossa. Lisää nuudelit ja katkaravut sekä persilja ja pinaatti. Sekoita.
- Irrota salaattikerästä lehdet. Huuhtele ja kuivaa salaatit. Lastaa nuudelitäytettä salaatinlehdille. Valuta päälle maapähkinäkastiketta.
Vinkki!
Jos otat ruoan mukaan piknikille, pakkaa nuudelitäyte, salaatinlehdet ja kastike erillisiin rasioihin. Kokoa rullat vasta juuri ennen syömistä, jotta salaatti pysyy rapsakkana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat