Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Marokon makuja

Jauhelihakuskus – helppo arkiruoka on täynnä makua ja kasviksia

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Pikana valmistuva jauhelihakuskus maustetaan marokkolaiseen tapaan kuivatulla mintulla, kurkumalla, korianterilla ja kanelilla. Salaattimainen ruoka toimii niin lämpimänä kuin kylmänä.

9.10.2025

Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kuskusia
2 dl
kiehuvaa vettä
¼ tl
suolaa
400 g
naudan jauhelihaa
2 rkl
rypsiöljyä
2 tl
kurkumaa
1 tl
suolaa
1 tl
kuivattua minttua
1 tl
korianterinsiemeniä
½ tl
kanelia
1 dl
pähkinä-kuivahedelmä­sekoitusta
½
sitruunan mehu
100 g
pinaattia
1
pieni sipuli
1
suippopaprika
1 dl
tuoretta hienonnettua minttua tai korianteria
Lisäksi
2 dl
maustamatonta jogurttia

Jauhelihakuskus – ohje:

  1. Mittaa kuskus salaattikulhoon. Kaada päälle kiehuva vesi ja lisää suola. Sekoita ja anna turvota 5 minuuttia.
  2. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Mausta kurkumalla, suolalla, kuivatulla mintulla, murskatuilla korianterinsiemenillä ja kanelilla.
  3. Sekoita kuskusin joukkoon jauheliha ja pähkinä-kuivahedelmäsekoitus. Mausta sitruunanmehulla.
  4. Huuhdo pinaatit. Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhdo suippopaprika, leikkaa kanta siemenkotineen pois, viipaloi paprika.
  5. Sekoita kuskusin joukkoon pinaatit, sipulit, paprikat ja tuoreet hienonnetut yrtit.
  6. Tarjoa jauhelihakuskusin kanssa maustamatonta jogurttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt