


Hibiskus-booli
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
Raikas hibiskus-booli on upeanvärinen kesäjuoma! Hibiskuksen kukat, minttu, limetti ja vaalea rommi ovat ihana yhdistelmä.
Reseptin ainekset
8 annosta
10 dl
vettä
1 dl
sokeria
1 dl
tuoretta minttua (leikattuna)
2 rkl
hibiskuksen eli kiinanruusun kukkia (Forsmanin Hibiscus vanilja-kiinanruusuhauduketta)
1 dl
limettimehua
1 dl
rommia (vaaleaa)
5 dl
kivennäisvettä
Sekoita kiehuva vesi, sokeri, minttu ja kukat kattilassa. Anna hautua noin 5 minuuttia ja siivilöi juoma.
Jäähdytä juoma jääkaappikylmäksi ja mausta limetillä ja rommilla.
Sekoita kivennäisvesi juomaan juuri ennen tarjoilua. Jaa laseihin.
*Voit koristella lasit limettiviipaleilla ja mintunlehdillä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat