Maku

Hibiskus-booli

1 h 10 min
GL
MA
MU
5
0

Raikas hibiskus-booli on upeanvärinen kesäjuoma! Hibiskuksen kukat, minttu, limetti ja vaalea rommi ovat ihana yhdistelmä.
Tulosta
Teksti Riikka Kaila
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (8 annosta)

  • 10 dlvettä
  • 1 dlsokeria
  • 1 dltuoretta minttua (leikattuna)
  • 2 rklhibiskuksen eli kiinanruusun kukkia (Forsmanin Hibiscus vanilja-kiinanruusuhauduketta)
  • 1 dllimettimehua
  • 1 dlrommia (vaaleaa)
  • 5 dlkivennäisvettä

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN1 h

Sekoita kiehuva vesi, sokeri, minttu ja kukat kattilassa. Anna hautua noin 5 minuuttia ja siivilöi juoma.

Jäähdytä juoma jääkaappikylmäksi ja mausta limetillä ja rommilla.

Sekoita kivennäisvesi juomaan juuri ennen tarjoilua. Jaa laseihin.

*Voit koristella lasit limettiviipaleilla ja mintunlehdillä

MITÄ PIDIT?
5