


Päältä rapea, sisältä pehmeä
Nyt on helppoa! Gnocchit valmistuvat airfryerissa samalla, kun pyöräytät kylkeen maukkaan tofudipin
15 min
Kaupan valmiit perunagnocchit kypsyvät airfryerissä pinnalta rapeiksi ja sisältä pehmeiksi. Tarjoa gnocchit tofudipin kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (500 g)
perunagnoccheja
2–3 rkl
oliiviöljyä
1 dl
parmesaaniraastetta
½ tl
suolaa
Tofudippi
100 g
kiinteää tofua
1 rkl
öljyä
¼
pienestä punasipulista
1 dl
kurkkumajoneesia
3 rkl
hienonnettua tilliä
2 tl
sitruunanmehua
1 tl
sitruunan raastettua kuorta
1 tl
sinappia
¼ tl
suolaa
¼ tl
sokeria
Gnocchit airfryerissa – ohje:
- Sekoita kulhossa gnocchit, öljy, parmesaaniraaste ja suola.
- Esilämmitä airfryer 180-asteiseksi. Kaada gnocchit paistokoriin suojapaperin päälle. Kypsennä 10 minuuttia.
- Kun gnocchit paistuvat rapeiksi, valmista tofudippi. Leikkaa tofu pieniksi kuutioiksi ja ruskista öljyssä.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kurkkumajoneesiin sipulisilppu, tilli, sitruunanmehu ja raastettu kuori, ripaus suolaa ja sokeria. Lisää tofukuutiot. Tarjoa paahdettujen perunagnocchien kanssa.
Vinkki!
Saat ruoasta vegaanisen, kun korvaat parmesaanin vegaanisella vaihtoehdolla ja käytät tofudipissä vegaanista majoneesia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat