


Lumumba on täydellinen talvipäivien lämmittäjä – näin valmistat herkullisen brandykaakaon itse
10 min
Lumumba lumoaa täyteläisellä maullaan! Käytä brandykaakaoon perinteisen kaakaojauheen sijaan oikeaa suklaata, ja juomasta tulee entistä maukkaampi.
Reseptin ainekset
6 annosta
Lumumba
75 g
tummaa suklaata
75 g
maustettua maitosuklaata (esim. Fazerina)
10 dl
kevytmaitoa
2 1/2 dl
konjakkia tai brandya
Koristeluun
1 dl
kuohukermaa (vaahdotettuna)
Lumumba valmistuu näin:
- Paloittele suklaat kattilaan. Lisää maito ja kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa on liuennut.
- Jaa konjakki tai brandy kuumuutta kestäviin annoslaseihin tai kuppeihin. Kaada suklaajuoma laseihin.
- Koristele lumumba halutessasi kermavaahtonokareella ja raastetulla suklaalla.
Vinkki!
Käytä brandykaakaoon tumman suklaan lisäksi jotain makusuklaata, niin saat lisävivahdetta jälkiruokadrinkkiin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat