


Mainos: Santa Maria
Avocado-mozzarellaquesadilla – nopea alkupala, välipala tai lounas
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Quesadilla eli pieni grillattu juustoleipänen on meksikolainen klassikko. Voit käyttää täytteenä mitä vain juustoa luodaksesi täydellisen aterian. Quesadilla sopii alkupalaksi, välipalaksi tai lounaaksi. Quesadilla on monipuolinen sekä helppo valmistaa.
Reseptin ainekset
4
1 pkt
Santa Maria Tortilla Original Medium -tortillalettuja
300 g
juustoraastetta
250 g
mozzarellaa
3
tomaattia
3
avokadoa
½ prkia
Santa Maria Taco Sauce -tacokastiketta
1 rku
tuoretta korianteria
ruokaöljyä paistamiseen

Texmex maistuu kaikille
Rapeat tacot, lämpimät quesadillat, tuliset salsat. Texmex on helppoa, nopeaa ja hyvää arkiruokaa, josta löytyy jokaiselle jotakin. Tutustu Santa Marian texmex-tuotteisiin ja lue lisää!
Tutustu!>>Avocado-mozzarella quesadillat
- Raasta juusto ja viipaloi mozzarella sekä tomaatit. Puolita avokadot ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita silputtu korianteri Santa Maria Taco Sauce -tacokastikkeeseen.
- Jaa juustoraaste, mozzarella, viipaloidut tomaatit, avokado ja kastike neljälle tortillalle.
- Aseta jokaisen täytetyn Santa Maria Tortilla Original Medium -tortillan päälle toinen tortilla ja paina varovasti kädellä.
- Paista quesadillat paistinpannulla öljyssä keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes tortillat ovat rapeita ja saaneet kauniin värin sekä juusto on sulanut.
- Leikkaa quesadillat kolmioiksi ja tarjoa heti!
VINKKI!
Herkullinen quesadilla syntyy superhelposti käyttämällä täytteenä salsan lisäksi, kinkku- tai kalkkunaleikkelettä ja juustoa!
Katso myös nämä
Uusimmat