Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ruoka

Täytepullissa voi kuohuu

22.7.2015
Kysymys

Hei,

Mikä aiheuttaa voin kuohumisen kanelipullien täytteessä? Pullataikina on kaulittu levyksi ja levitetty keskenään sekoitettu voi-sokeri-kaneliseos levyn päälle ja rullattu rullalle, leikattu palasia ja paistettu muffinipellillä. Täyte kuohui pullien sisällä melkoisesti.

Nimimerkki ihmettelevä leipuri

Vastaus
Vastaaja Emilia Kolari

Kiitos kysymyksestäsi!

Pullien voi-sokeritäyte sulaa ja kuumenee uuninlämmössä nopeasti. Uskoisin, että mitä enemmän täytettä on, ja mitä kovemmassa uuninlämmössä pullat paistetaan (pikkupullat 225 asteessa, vrt. bostonkakku 200 asteessa) sitä voimakkaammin täyte kiehuu ja kuohuu pullan sisällä. Pullat olivat varmaankin herkullisen runsastäytteisiä?

Pieni kysely Maku-toimituksessa paljasti, että täällä on paljon juuri kertomasi kaltaisten kuohuvatäytteisten pullien ystäviä :)

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt