Viikon unelmakoti: skandinaavisia linjoja ja leikkisiä yksityiskohtia
Sisustus
Viikon unelmakoti: skandinaavisia linjoja ja leikkisiä yksityiskohtia
Remontin myötä nuoren parin kaksiosta tuli hurmaava ja valoisa koti, jonka skandinaavinen tyyli saa rinnalleen leikkisiä yksityiskohtia. Moni valinta on tehty Martti-koiran ehdoilla.
24.2.2017
 |
Avotakka
Playtypen M-juliste viittaa asukkaiden Martti-koiraan. Torkkuvilttinä toimii Zaran kuviollinen villakaulahuivi.
Kodin astiasto Marimekkoa lukuunottamatta on haeskeltu eri kirpputoreilta sekä huutokaupoista. Manhattanin kartta muistuttaa maailmalla asuvista sukulaisista ja ystävistä.
Järeän sängyn ympärille on kerätty siroja kalusteita. Yöpöytänä on Ton-tuolin käsinojallinen malli.
Harmaa-valkoista väripalettia elävöittää Annon kuviollinen matto. Hübschin vitriinin lasiseinät paljastavat tarkkaan valitut pienesineet. Laminaattilattian sävy valittiin koiran turkin mukaan.
Tässä kodissa kokataan paljon ruokaa. Asukas halusi keittiöön mahdollisimman paljon säilytystilaa myös astioille, joita hän keräilee.
Kaikki ikkunat ovat yhdellä seinällä. Ruokapöydän ympärillä istuessa asukkaat ihailevat lähellä olevaa luontoa. Tanskalaisten kotien kekseliäisyys inspiroi asukkaita. Suuret linjat saavat olla skandinaavisen pelkistettyjä, mutta yksityiskohdat tuovat leikkisyyttä.
Sinivalkoinen väritys toistuu merta rakastavan sisustajan kodissa läpi koko huoneiston niin pientavaroissa, astioissa kuin tekstiileissäkin.
Pienen keittiön säilytystila on maksimoitu erikoissyvillä ja -korkeilla kaapistoilla. Niiden kokovalkoista ilmettä terästävät mustat vetimet.
Kommentoi »