Juhannustaikaa läpi kesän! Tutustu Design Paletin valikoimaan & hyödynnä etu
Mainos
Juhannustaikaa läpi kesän! Tutustu Design Paletin valikoimaan & hyödynnä etu
Pohjoismaalaiset ovat sukupolvien ajan tienneet, että juhannusyössä on taikaa – ja sen todistaa myös Design Paletin Juhannustaika-mallisto! Tutustu Meillä kotona -kauppojen viikon löytöön ja hyödynnä etu: tilaa Design Paletin tuotteet 20 % alennuksella. Kampanja on voimassa 12.–18.6.2023.
Julkaistu 13.6.2022
Meillä kotona -kaupat

Sinertävä kesäyö ja utuisena hehkuva kukkaniitty. Juhannus on paitsi keskikesän juhla, mutta myös aika tehdä taikoja. Design Paletin Juhannustaika on oodi uskomuksista tunnetuimmalle, jonka mukaan tuleva puoliso ilmestyy unissa hänelle, joka on kerännyt juhannusyönä seitsemän erilaista kukkaa tyynyn alle.

Juhannusruusu, tupasvilla, oravanmarja, koiranputki, metsätähti, kissankello ja vanamo koristavat koivunlehtien ja timotein lisäksi Suomessa suunniteltua ja valmistettua Juhannustaika-mallistoa. Raikas ja herkkä kuviointi kestää aikaa ja tuo mieleen juhannuskoivujen suloisen tuoksun, vaikka keskikesä olisikin jo muisto vain.

Hyödynnä etu: tilaa Design Paletin tuotteet 20 % alennuksella!

Etu on voimassa 12.6.–18.6.2022, ja se koskee Design Paletin koko valikoimaa. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Tuotteita on rajoitettu erä.

Löydä omat suosikkisi ja osta tuotteet tästä

Keskikesän kukoistus sisustuksessa

Mikä sopisikaan juhannukseen paremmin kuin seitsemän kukkaa pellavatyynyliinalla! Design Paletin Juhannustaika-mallistosta löydät sisustustekstiilit koristetyynyistä keittiöpyyhkeisiin.

Juhannustaikoja keittiössä

Kun tarjottimet, lasinaluset ja lautasliinat ovat kuvioitu näin kauniisti, tarvitseeko pöytään edes kukkakimppua?

Päällepantavaa juhannustansseihin

Olipa juhannustanssit sitten ihmisten ilmoilla tai omassa rauhassa, juhannustaikaa löytyy asusteista joka tarkoitukseen.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

1 kommentti