Meillä kotona -kaupat

Vierashuone viihtyisäksi! 7 poimintaa, jotka takaavat yökyläilijöille ihanat unet – osta tuotteet täältä

MAINOS
Vierashuone viihtyisäksi! 7 poimintaa, jotka takaavat yökyläilijöille ihanat unet – osta tuotteet täältä
Hyvässä vierashuoneessa viihtyy kyläilijöiden lisäksi myös Nukkumatti! Näissä kalusteissa yhdistyvät pettämätön mukavuus ja romanttisen rento tyyli. Osta tuotteet nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.

Vierashuoneen sisustus: 7 poimintaa

1. Kauniita unia, oman kullan kuvia

Ihastuttava päiväpeti sopii paitsi rentoon köllöttelyyn myös höyhensaarimatkoille. Somista peti kutsuvaksi tyynyröykkiöllä ja pehmeällä peitolla. Settiin kuuluu runko sekä polyesterinen patja. Mitat: pituus 185 x korkeus 55 x leveys 80 cm

2. Pellavan pehmeä petaus

Broste Copenhagenin pussilakanan vaaleankeltainen sävy herättää unikeon aamuauringon tavoin. Pellava on täydellinen valinta vierashuoneeseen myös helppoutensa puolesta, sillä lakanat ovat parhaimmillaan rennon ryppyisinä ilman mankelointia tai silittämistä.

3. Matkaa höyhensaarille

Yksi meno-paluulippu höyhensaarille, kiitos! Ylellisen pehmeän ja kuohkean untuvapeiton alla vieraasi nukkuu kuin tukki. Peitto on mitoitettu 150 x 210 -senttiselle pussilakanalle.

4. Parhautta varpaiden alle

Ujuta sängyn viereen kaunis villamatto, niin aamu alkaa pehmeämmin. Helppohoitoisessa matossa yhdistyvät boheemit, geometriset kuviot sekä moderni värimaailma.

5. Hetki omaa aikaa

Ilmavat laskosverhot pehmentävät makuukammarin ilmeen ja antavat vieraille hieman yksityisyyttä. Pellavasta valmistettu kappa sopii enintään 130 senttiä leveään ikkunaan. Saatavilla on kaksi väriä, valkoinen ja harmaa.

6. Näe valo!

Yökukkujien ja lukutoukkien iltoja valaisee linjakas raudasta ja messingistä valmistettu valaisin. Seinään kiinnitettävä lamppu sopii mainiosti sängyn läheisyyteen tai lukunurkkaukseen, ja saranan avulla valon voi suunnata juuri oikeaan kohtaan.

7. Kukita huone

Luo vierashuoneeseen viimeinen silaus kukkakimpulla ja kauniilla maljakolla. Simpukan muoto on nyt erityisen himoittu – sitä katsellessa voi melkein kuulla etäistä meren kohinaa!

Julkaistu: 7.7.2020
Kommentoi »