Meillä kotona -kaupat

Vierashuone viihtyisäksi! 7 poimintaa, jotka takaavat yökyläilijöille ihanat unet – osta tuotteet täältä

MAINOS
Vierashuone viihtyisäksi! 7 poimintaa, jotka takaavat yökyläilijöille ihanat unet – osta tuotteet täältä
Hyvässä vierashuoneessa viihtyy kyläilijöiden lisäksi myös Nukkumatti! Näissä kalusteissa yhdistyvät pettämätön mukavuus ja romanttisen rento tyyli. Osta tuotteet nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 7.7.2020

Vierashuoneen sisustus: 7 poimintaa

1. Pöytä, koska laskutilaa tarvitaan aina

Taskuissa matkaavat irtotavarat löytävät paikkansa boheemilta pikkupöydältä, jonka päälle on myös mukava laskea nyssäkät tavaroiden purkamista varten. Bloomingvillen korimainen pöytä on valmistettu arurog-puusta, ja sen jalat ovat metallia. Pöydän korkeus on 66 cm. Huomioithan, että kyseessä on tilaustuote, jonka toimitusaika on 3–5 viikkoa.

2. Pellavan pehmeä petaus

Finlaysonin pellavalakanoista on unikeonkin ihana herätä. Pellava on täydellinen valinta vierashuoneeseen myös helppoutensa puolesta, sillä lakanat ovat parhaimmillaan rennon ryppyisinä ilman mankelointia tai silittämistä. Setti sisältää pussilakanan (150 x 210 cm) ja tyynyliinan (50 x 70 cm).

3. Peitto, joka vie unille

Yksi meno-paluulippu höyhensaarille, kiitos! Värnamo of Swedenin ylellisen pehmeän ja kuohkean untuvapeiton alla vieraasi nukkuu kuin tukki. Peitto on mitoitettu 150 x 210 -senttiselle pussilakanalle.

4. Pehmeä matto varpaiden alle

Ujuta sängyn viereen kaunis villamatto, niin aamu alkaa pehmeämmin. Bloomingvillen helppohoitoisessa matossa yhdistyvät boheemit, geometriset kuviot sekä moderni värimaailma.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Verhot antavat omaa aikaa

Ilmavat laskosverhot pehmentävät makuukammarin ilmeen ja antavat vieraille hieman yksityisyyttä. Jeanne d'Arc Livingin pellavasta valmistettu kappa sopii enintään 130 senttiä leveään ikkunaan. Saatavilla on kaksi väriä, valkoinen ja pellava.

6. Lamppu tuo valon pimeään

Yökukkujien ja lukutoukkien iltoja valaisee kuun lailla messinkijalkainen pallovalaisin. Hübschin pöytälamppu sopii mainiosti yöpöydälle tai lukunurkkaukseen. Korkeus 30 cm.

7. Maljakko vangitsee katseen

Luo vierashuoneeseen viimeinen silaus kukkakimpulla ja kauniilla maljakolla. Simpukan muoto on nyt erityisen himoittu – sitä katsellessa voi melkein kuulla etäistä meren kohinaa! ByONin vaasin koko on 10 x 33 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »