Meillä kotona -kaupat

Tehtäisiinkö työpisteestäsi vieläkin viihtyisämpi? Toimistokasvi, söpö seinähylly & 10 muuta asiaa, joilla piristät etätyöpäiviäsi helposti

MAINOS
Tehtäisiinkö työpisteestäsi vieläkin viihtyisämpi? Toimistokasvi, söpö seinähylly & 10 muuta asiaa, joilla piristät etätyöpäiviäsi helposti
Nyt viimeistään on oiva hetki tehdä kodin työpisteestä viihtyisä ja mukava – onhan edessä uusi, entistä parempi työvuosi! Kaikki ihanat tuotteet ostat helposti tästä jutusta.
Julkaistu: 13.1.2021

Viihtyisä työpiste: 12 poimintaa

1. Tilpehöörit talteen säilytyslaatikkoon

Vaeltelevatko nitojat, klemmarit ja kynät pitkin pöytää? Sympaattinen säilytyslaatikko kätkee pikkutavarat ja pitää työpisteen yleisilmeen siistinä. Tanskalaisen OYOY Living Designin petrolin värisessä, pahvisessa laatikossa on nahkainen lenkki nuppina. Kooltaan laatikko on 20,5 x 16,5 x 16,5 cm.

2. Oma teline kynille

Nahasta valmistettu kynäteline on tyylikäs ja pitää kynät järjestyksessä mutta helposti saatavilla. OYOYn kuusikulmainen teline on kooltaan 11 x 12,5 cm.

3. Prosyyrit ruotuun ja kansioon

Mihin se työsopimus on taas joutunut? Tärkeimmille papereille pitää olla oma kansio. Monographin kaunis, konjakin värinen kansio on kooltaan 44 x 31,5 x 2,5 cm, materiaali on kartonkia.

4. Ideat näkyville ilmoitustaululle

OYOYn tyylikäs Kabe-ilmoitustaulu sopii seinälle ripustettavaksi tai nojaamaan työpöydälle. Kiinnitä ilmoitustauluun tärkeät muistilaput ja lempipostikorttisi. Kankaisen taulun kehykset ovat saarnea.

5. Söpö hylly työpisteen ylle

Miten ihanan värinen tämä pieni seinähylly onkaan! Sommittele siihen töissä tarvitsemasi pienet kirjat ja esineitä, joita tykkäät katsella, kun lepuutat silmiäsi tietokoneen näytöltä. Bloomingvillen vaaleanpunainen hyllyn materiaali on metallia ja mdf-levyä. Mitat 65 x 35 x 15 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

6. Lehti- ja paperiteline on aina tarpeen

Mikä siinä onkin, että työpisteelle jää aina pyörimään jos jonkinlaista paperia? Pois niitä ei voi heittää, mutta juuri nyt niitä ei myöskään tarvitse. Mazen kierrätetystä metallista valmistettuun lehtitelineeseen asettelet paperit ja päivän sanomalehden kauniisti. Värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen. Telineen syvyys on 7,8 cm, leveys 25 cm.

7. Roskakori mönkään menneille ajatuksille

Pyöritteletkö töissä paljon papereita? Hommaa työpisteen viereen oma roskakori turhiksi käyneille lippulappusille. Roskiksesta ne on kätevä kiikuttaa kierrätykseen. Monographin vaalea, metallinen roskakori on kooltaan 47 x 27 cm.

8. Aavat ovat maisemat – ainakin seinälläsi!

Jos työpisteesi ei ole ikkunan äärellä, loihdi rauhoittava maisema julisteen avulla. Dan Isaac Wallinin polaroidkuvasta tehty juliste saa mielen rentoutumaan ja ajatukset liitämään luoville poluille. Meriaiheinen kuva on otettu Meksikossa. Kokovaihtoehtoja on kolme. Kehykset eivät sisälly hintaan.

9. Kurkkaa kellosta, joko on tauon paikka

Seinäkellosta on paljon hauskempi tarkkailla ajan kulkua kuin tietokoneelta. House Doctorin pelkistetty kello ei ole turhan tarkka minuuttien kanssa – kyllähän sitä nyt voi jo siirtyä kahvitauolle. Kellon halkaisija on 30 senttimetriä.

10. Mikä päivä, mikä homma? Kalenteri sen kertoo

Seinäkalenteriin on kiva merkata pienet muistettavat hommat. Samalla siitä voi tarkistaa liputuspäivät ja kuun vaiheet. Henna Adelin herkästi kotoiluhenkeen kuvittama kalenteri on kooltaan 20 x 20 senttimetriä, ja sitä myy Paperikauppa Putinki.

11. Työpisteen valaisimet kuntoon

Talviaamut ovat niin pimeitä, että lisävalo on töitä pakertaessa tarpeen. Monographin pöytävalaisin on paitsi kätevä myös kaunis katsoa. Valaisimen korkeus 66 cm.

12. Päivien paras projekti: mullasta putkahtavien taimien seuranta

Kaipaatko työpäiviin lisää iloa? Mikään ei ole niin jännää kuin kasvun ihmeen seuraaminen. Lil Plotin suklaahabaneron kasvatuspakkauksessa on kaikki, mitä tarvitset oman chilin kasvatukseen siemenestä. Valoisalla ikkunalaudalla suklaahabanero kasvaa nopeasti – parhaimmillaan noin kolmen kuukauden kuluttua kylvöstä pääset höystämään etälounaan omalla, tulisella sadolla!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista. Lue lisää tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista täältä!

1 kommentti