Meillä kotona -kaupat

Ah, mikä vehreys! Vihreä väri valloittaa nyt myös sisustuksessa – kurkkaa sisustustoimittajan tuotetärpit, joilla tuot trendikkäät sävyt kotiin

MAINOS
Ah, mikä vehreys! Vihreä väri valloittaa nyt myös sisustuksessa – kurkkaa sisustustoimittajan tuotetärpit, joilla tuot trendikkäät sävyt kotiin
Supertrendikäs vihreä väri sopii niin kaupunkikodin kuin mökinkin sisustukseen. Voit tuoda vehreitä sävyjä kotiin helposti pienillä yksityiskohdilla. Nappaa ideat täältä ja osta tuotteet suoraan jutusta!
Julkaistu: 12.5.2021

Vihreä sisustuksessa: 6 trendikästä tuotetärppiä

1. Monitoimiboksit

Tukevat säilytyslaatikot ovat käytännöllinen lisä kodin ainaiseen säilytystilan puutteeseen. Trendikkään värisistä laatikoista voi pinota komean tornin huoneen nurkkaan, mutta vihreät laatikot sopivat kokonsa ja värinsä puolesta mainiosti myös esimerkiksi Lundian mäntyhyllyyn. Kekseliäs voi koota laatikoista työpöydän päälle vaikka kätevän seisomatyöpisteen – nerokasta! Monographin settiin kuuluu kaksi boksia: suurempi, joka on kooltaan 30 x 30 x 33 cm sekä pienempi, jonka mitat ovat 26 x 26 x 28 cm.

2. Klassinen valaisin

House Doctorin yksinkertainen, teollisuustyylinen riippuvalaisin sopii moneen tilaan: se valaisee pienen eteisen, antaa kohdevaloa ruokailutilaan ja lukuvaloa makuuhuoneeseen. Ripusta valaisin yöpöydän ylle tai vastaavasti sohvan päätyyn sivupöydän yläpuolelle. Varjostimen halkaisija on 28 cm. Materiaali on pulverimaalattua metallia.

3. Lootustyynyn viemää

Lumoavilla lootuksenkukilla kuvioitu tyyny lunastaa paikkansa viherpeukalon sohvalla. Vihreä kukkatyyny tuo kesän harmaalle sohvalle ja näyttää eksoottiselta myös tummanvihreää taustaa vasten. Ulrika Gyllstadin tyynynpäällinen on valmistettu Ruotsissa kudotusta puuvillasta.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Vihreä tuikkuasetelma

Kulhomaisten tuikkukuppien kiiltävä messinkipinta antaa lisähohdetta kynttilöistä hehkuvalle valolle. Skultunan kolmen erimuotoisen kupin yhdistelmä tuo hohdokkuutta kattaukseen sekä sisällä että ulkona. Kuppien halkaisija 4 cm, korkeus 4,5 cm.

5. Maljakossa vihertää

Nordalin kulmikkaan maljakon muodossa on häivähdys retrohenkeä. Se sopii katseenvangitsijaksi yksinään tai täydentämään huonekasveista koottua rykelmää. Korkeus 24 cm, leveys 22 cm.

6. Aina tarpeellinen jakkara

Jakkara on mainio monitoimikaluste. Hübschin suorakaiteen mallista, massiivitammesta valmistettua tukevaa pallia voi käyttää myös pienenä sivu- tai kukkapöytänä. Kauniin sävyinen kuusenvärinen jakkara sopii yhtä hyvin niin mökille kuin kaupunkikotiin.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »