Vaikuttajan valinnat: Pihkalan kylpyhuonesuosikit
Mainos: IDO
Vaikuttajan valinnat: Pihkalan kylpyhuonesuosikit
Kylpyhuone on kodin käytetyimpiä tiloja. Ei siis ole ollenkaan yhdentekevää, kuinka tämä tila toimii – tai miltä se näyttää. Suosittua Pihkala-blogia kirjoittava sisustusarkkitehti Maija Rasila inspiroitui IDOn uutuustuotteista ja valitsi näiden joukosta omat suosikkinsa.
Kuvat

1.3.2018
 |
Meillä kotona

Luota yksinkertaiseen

Ehdottomaksi suosikikseni nousi uusi IDO Elegant -tuotesarja, joka on moderni ja erittäin ajanmukainen. Muotoilultaan yksinkertaisen kaunis kaluste on saatavilla kolmessa klassisessa värissä: valkoisena, harmaana ja mustana. Sarjaan kuuluu erikokoisia allaskaappeja, näihin sopivia tasoaltaita sekä erillisiä seinäkaappeja. Erityisen hieno yksityiskohta on sarjan ohut, vain 15 mm paksu, keraaminen tasoallas, se tekee kokonaisuudesta modernin ja kevyen näköisen.

IDO Elegant -alakaapit ja tasoaltaat, leveydet 600, 900 ja 1200 mm, syvyydet 370 ja 470 mm.

Riviin järjesty

IDO Elegant -avohylly peilillä, korkeus 1350, leveys 400, syvyys 200 mm.

Yksi kylpyhuoneen tärkeimpiä asioita on toimivuus – toiminnot tulee hoitua sujuvasti ja kaikille tavaroille löytyä oma paikkansa. Kylpyhuoneeseen kerääntyy tunnetusti purkkia jos toistakin, joten säilytystilat on syytä miettiä tarkkaan. IDO Elegant -tuotesarjasta löytyy näppäriä ratkaisuja tähän ongelmaan, kuten erilliset seinäkaapit, joka kätkevät sisäänsä huiman määrän säilytystilaa. Täällä, jos missä kosmetiikka pysyy sotilaallisessa järjestyksessä. Huonemaista tunnelmaa saa puolestaan luotua trendikkäällä avohyllyn ja peilin yhdistelmällä, johon kosmetiikkapullot saa järjestettyä kauniisti esille.

IDO Elegant -seinäkaapit, korkeudet 633, 1105 ja 1650 mm

Elegantit-vetimet

Vetimet ovat tärkeä yksityiskohta, joka viimeistelee kalusteen ulkonäön – näitä ei siis kannata missään nimessä unohtaa! Uuteen Elegant-sarjaan on saatavissa ajanmukaisia kauniita nahkavetimiä ja yksinkertaisia nuppeja, jotka tuovat sitä pientä ekstraa muutoin yksinkertaiseen kalusteeseen.

Ido Elegant -vetimissä on valinnavaraa.

Helppo ja hygieeninen

Ido Glow Rimfree -seinä-wc.

Huuhtelukaulukseton Rimfree-wc-istuin on ahkeran siivoojan unelma. Se kerää huomattavasti vähemmän likaa ja bakteereita, ja on erittäin helppo pitää puhtaana myös likaa hylkivän Smart-lasitteensa ansiosta. Myös seinä-wc:n sulavalinjainen muotoilu hivelee esteetikon silmää - wc-istuinkin voi olla kaunis yksityiskohta kylpyhuoneessa! Yksinkertaisen, tasaisen pintansa ansiosta se on myös helppo pitää puhtaana myös ulkoa päin.

Rimfreen reunukseton wc-allas kerää vähemmän likaa ja bakteereja ja on helpompi siivota.

Suojaa suihkukaapeista

Tietyissä kohteissa suihkukaappi on järkevin valinta kylpyhuoneeseen, se pitää kosteuden tehokkaasti sisällään ja jättää muun kylpyhuoneen siistiksi. IDOn tämän vuoden uutuuksiin kuuluva Showerama 10-5 -suihkukaapissa on mukavan suoraviivainen muotoilu – ei enää vinoja kulmia, vaan selkeitä muotoja ja yksinkertaista tyylikkyyttä.

IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi

IDO on kotimainen kalustevalmistaja, jonka malliston kalusteet ja keramiikka tehdään edelleen Suomessa Tammisaaren tehtaalla.

1 kommentti