Oletko kova kirppismyyjä? Uusi Kirppis-ohjelma etsii osallistujia – olisiko tämä sinun juttusi?

Oletko kova kirppismyyjä? Uusi Kirppis-ohjelma etsii osallistujia – olisiko tämä sinun juttusi?
Kirppishaukat, huomio! MTV:n uudessa Kirppis-ohjelmassa etsitään parasta kirppismyyjää. Ehkä se olet sinä?
Julkaistu: 11.11.2019

Mistä on kyse, ohjelman tuottaja Johanna Ullakko?

Kirppis on MTV:n uudenlainen tv-ohjelma, jossa yhdistyy viihdeohjelman ja gameshown parhaita elementtejä. Rabbit Filmsin tuottama ohjelma kietoutuu kiertotalouden ympärille: kodin turhimmat aarteet laitetaan kiertoon samalla kun kisaillaan siitä, kuka on kirppispäivän kovin myyntitykki.
Kirppiksessä halutaan näyttää, millaisista kodeista kirpputoreilla myytävät tuotteet tulevat ja että jokaisella tuotteella on oma tarinansa. Kirppis välittää vastuullisuuden sanomaa osoittamalla, että käytetty tavara ei ole roskaa.
Kirppis-ohjelman isäntänä toimii Duudsoneiden Jarppi Leppälä. Kuva: Rabbit Films

Millainen ohjelma käytännössä on?

Ohjelmassa kolme henkilöä kisaa toisiaan vastaan siitä, kuka heistä on kirpputorin paras myyjä. Kisan voittaja on se, joka kerää myynnillään isoimman saldon.
Ohjelman isäntänä toimii Duudsoneiden Jarppi Leppälä. Jarppi tekee aina jakson alussa kotivierailuja ja tutustuu kolmeen kilpailijaan, heidän koteihinsa sekä tietysti tavaroihin, joita aiotaan kaupata kilpailu- eli kirppispäivänä. Jakso huipentuu kirpputoripäivään, jolloin myyjät ottavat toisistaan mittaa. Se myyjä, jolla on päivän suurimmat tienestit, saa pitää myös kahden muun myyjän myyntituotot.

Vieläkö ohjelmaan pääsee osallistumaan?

Vielä ehtii hakea mukaan! Lähetä vapaamuotoinen hakemus haemukaan@rabbitfilms.com tai täytä lomake osoitteessa mtv.fi/haemukaan.
Kommentoi »