Uudista kaappi luovasti – 8 ideaa
Sisustus
Uudista kaappi luovasti – 8 ideaa
Pyöriikö nurkissasi tylsä kaappi, joka ei oikein sovi muuhun sisustukseen? Tuunaa se mieleiseksesi maalilla, tapetilla, vetimillä, verhoilla tai vaikka ledinauhalla.
18.8.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Emännänkaappi saa uutta potkua salmiakkiruudukosta! Kun jätät maalattavan pinnan puhdistamatta, uusi maali patinoituu nopeammin ja vanha väri pääsee pilkottamaan.
Vanhoista ruutuikkunoista syntyy komea vitriinikaappi. Kehykset on tehty huolimattomasti maalatuista laudoista. Karkeus korostaa ovelasti sisällön herkkyyttä.
Vaalea kaappi sai uuden, dramaattisen ulkomuodon mustalla mattamaalilla. Sisältä kaappi on käsittelemätöntä vaaleaa puuta, joten ovien avaaminen on melkeinpä spektaakkeli.
Tumman jugend-senkin ilme keveni, kun ovien peileihin liimattiin veikeät tapettihampaat. Joskus iso muutos syntyy pienillä asioilla.
Ledinauha muuttaa lasiovisen kaapin ylelliseksi vitriiniksi. Oviin kiinnitetyt kranssit ja vetimeen ripustettu sydän lisäävät kokonaisuuteen romantiikkaa, päädyn perhekuvat lämpöä.
Ysärikaapisto pääsi aikamatkalle menneeseen, kun sen lasit verhoiltiin vanhoilla sanomalehdillä. Osa ruuduista on koristeltu hillityllä ruusutapetilla.
Kaiken ei tarvitse olla aina näkyvissä. Vaatteet, rumat keittiötarvikkeet tai siivousvälineet ovat ujoja esineitä. Verhot antavat niille sopivasti yksityisyyttä.
Maali, tapetti ja uudet vetimet tekevät yhdessä ihmeitä. Eikä kauniiden tavaroiden tarvitse pysyä vain kaapin sisällä, vaan ne saavat levitä sen päälle ja pinnalle kuin hattu ja korut.

Lue lisää:

Kommentoi »