Uskallatko lähteä tähän trendiin? Vuoden 2019 maaliväri on mehukkaan korallinen Flamingo
Sisustus
Uskallatko lähteä tähän trendiin? Vuoden 2019 maaliväri on mehukkaan korallinen Flamingo
Tikkurilan ensi vuoden väri on hehkuvan korallinpunainen Flamingo. Kirkkaiden värien lisäksi trendikkäitä maalisävyjä ovat ensi vuonna hunaja ja neutraali hiekka.
22.11.2018
 |
Avotakka

Yhden seinän maalaminen tehostevärillä ei enää riitä. Nyt maalataan koko huone! Lue, mitkä sävyt ovat ensi vuonna trendikkäimpiä.

Vihreä

Ruokailutila on maalattu Teknoksen maalisävyllä T1411.

Murrettu vihreä on rauhoittava ja seesteinen väri, joka sopii kodin kaikkiin tiloihin. Vaaleat puunsävyt tuovat lämpöä vihreällä maalattuun ruokailutilaan. Valkoinen raikastaa ja musta terästää vihreänsävyistä sisustusta.

Esimerkiksi Tikkurila on valinnut ensi vuoden Color Now -trendivärikarttaansa kolme vihreän sävyä: jadenvihreän L373 Emeraldin, sammaleisen M386 Amazonin ja tumman N439 Syvänteen.

Hiekka

Seinän ylempi sävy on Alcron maaliväri Sinnesro ja alempi Ljuvlig.

Ilouutinen valkoisten seinien ystäville: valkoinen ei ole out! Mutta jos haluat vaaleisiin seiniin hieman lämpöä, maalaa ne hiekkaisilla sävyillä. Seinään saa eloa, kun maalaa sen kahdella toisiaan lähekkäin olevalla sävyllä. Maalin rajapinta saa jäädä epämääräisen utuiseksi. Kahden värin taktiikalla saat huoneen vaikuttamaan korkealta.

Flamingo

Sekä seinät että takka on maalattu Tikkurilan sävyllä Flamingo K319.

Tikkurilan vuoden 2019 maaliväri on makea korallinpunainen, joka on saanut inspiraationsa flamingon väristä ja Miamin pastellinvärisistä rakennuksista. Hehkeä väri on haastava isoina pintoina, mutta se toimii hyvin pienen huoneen tunnelman tekijänä. Kun sisälämpötilaa pitäisi laskea energiansäästösyistä, on korallin sävy omiaan kuumentamaan tunnelmaa makuuhuoneessa.

Hunajainen

Beeswax on Tikkurilan maalisävy L396, ovi on maalattu Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla.

Nordsjön ensi vuoden väri on nimeltään Spiced Honey, Tikkurilan trendivärikartasta puolestaan löytyy samantyylinen sävy L396, Beeswax. Hunaja on maanläheinen ja pehmeä värisävy, joka on vahva vaihtoehto neutraalille beesille.

Hunajankeltaiseen yhdistetään ruskeaa, vihreää ja puuterisia roosan sävyjä. Tämä lämmin väri on omiaan olohuoneen ja ruokailutilan seiniin. Nyt on trendikästä maalata ovi samalla sävyllä kun seinät.

Himmeä pinkki

Romanttinen olohuone on maalattu Farrow & Ball maalisävyllä Sulking Pink 295.

Kaksi vuotta sitten vuoden maaliväri oli Millenial pink. Ensi vuonna se on murretumpi Sulking pink englantilaisen Farrow & Ball -maalitehtaan mukaan. Englantilainen maalisävy on huomattavasti hillitympi kuin suomalaisen maalitehtaan makea koralli. Puuterinen roosa on ajaton ja hienostunut väri, johon yhdistetään punaisen, keltaisen ja ruskean sävyjä.

Kommentoi »