Meillä kotona -kaupat

Sisustustoimittajan valinnat: nämä työpöytävalaisimet ovat ilo silmälle – 6 poimintaa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Sisustustoimittajan valinnat: nämä työpöytävalaisimet ovat ilo silmälle – 6 poimintaa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Työpöytävalaisimen valinnassa on tärkeää huomioida käytännöllisyyden lisäksi ajaton ja linjakas ulkonäkö. Tässä sisustustoimittaja Anna Aromaan suosikit Meillä kotona -kaupoista – osta omasi suoraan jutusta!
Julkaistu: 29.1.2021

Työpöytävalaisin: 6 poimintaa

1. Industrialismin hengessä

Jos haluat työpöydällesi pöytävalaisimen, jossa on aimo annos urbaania teollisuustyyliä ja särmikkäitä yksityiskohtia, se on tässä. Monographin metallivalaisimen varsi liikkuu sivusuunnassa ja varjostin kääntyilee tarpeen mukaan ylös ja alas.

2. Kompakti kohdevalo

Jos työskentelet pääasiassa kannettavalla tietokoneella, riittää valaisuun pieni mutta pippurinen pöytävalaisin. House Doctorin ajattomassa, mustassa työpöytävalaisimessa on muoto ja mittasuhteet kohdillaan. Taipuisan kuvun ansiosta valokeilan pystyy kohdentamaan haluamaansa paikkaan.

3. Glamouria työpisteelle

Kullanhohtoisessa, sirossa teräsvalaisimessa on yksinkertaisen kaunis muoto. Valaisin säästää laskutilaa näppärän kiinnitysmekanisminsa ansiosta. Kirkkaan valonlähteen varjostimena on litteä, pyöreä metallilevy, joka suuntaa valon alaspäin. House Doctorin valaisimelta löytyy korkeutta kokonaiset 78,7 cm.

4. Ajan patinaa työpöytävalaisimessa

Retrohenkisessä valaisimessa ihastuttaa sen sävykäs metallipinta. Raudasta valmistettu runko taipuu varren yläosasta. House Doctorin patinoitunut valaisin on näyttävä yhdistelmä esimerkiksi puisen pöydän kanssa.

5. Kompakti kohdevalaisin

Seinävalaisin on kätevä tilansäästäjä silloin, kun käytössä on pieni työpöytä. Kiinnitä valaisin pöydän sivussa olevalle seinälle, jolloin sivusuunnasta tuleva valo valaisee työpisteen tehokkaasti. House Doctorin ajattomassa metallisessa seinävalaisimessa on selkeät muodot ja kääntyvä kupu.

6. Minimalistin työpisteelle

Siro ja pelkistetty seinävalaisin luo tilaan kirkasta yleisvaloa, joka soveltuu hyvin tietokoneella työskentelyyn. Valoa on helppo kohdentaa haluttuun suuntaan liikuteltavan metallivarren avulla. House Doctorin mattamustan valaisimen materiaali on rautaa, ja sitä koristavat messinkiset yksityiskohdat.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »