Meillä kotona -kaupat

Sisustustoimittajan valinnat: nämä työpöytävalaisimet ovat ilo silmälle – 8 poimintaa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Sisustustoimittajan valinnat: nämä työpöytävalaisimet ovat ilo silmälle – 8 poimintaa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Työpöytävalaisimen valinnassa on tärkeää huomioida käytännöllisyyden lisäksi ajaton ja linjakas ulkonäkö. Teollisuustyylisten valaisimien ohella klassiset pöytälamput ovat tekemässä paluuta sisustukseen. Tässä sisustustoimittaja Anna Aromaan suosikit Meillä kotona -kaupoista – osta omasi suoraan jutusta!
Julkaistu: 29.1.2021

Työpöytävalaisin: 8 poimintaa

1. Industrialismin hengessä

Jos haluat työpöydällesi pöytävalaisimen, jossa on aimo annos urbaania teollisuustyyliä ja särmikkäitä yksityiskohtia, se on tässä. Monographin metallivalaisimen varsi liikkuu sivusuunnassa ja varjostin kääntyilee tarpeen mukaan ylös ja alas.

2. Kompakti kohdevalo

Jos työskentelet pääasiassa kannettavalla tietokoneella, riittää valaisuun pieni mutta pippurinen pöytävalaisin. House Doctorin ajattomassa, mustassa työpöytävalaisimessa on muoto ja mittasuhteet kohdillaan. Taipuisan kuvun ansiosta valokeilan pystyy kohdentamaan haluamaansa paikkaan.

3. Glamouria työpisteelle

Kullanhohtoisessa, sirossa teräsvalaisimessa on yksinkertaisen kaunis muoto. Valaisin säästää laskutilaa näppärän kiinnitysmekanisminsa ansiosta. Kirkkaan valonlähteen suodattimena on litteä, pyöreä metallilevy, joka suuntaa valon alaspäin. House Doctorin valaisimelta löytyy korkeutta kokonaiset 78,5 cm.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Ajan patinaa työpöytävalaisimessa

Pöytälevyn reunaan ruuvattavassa retrohenkisessä valaisimessa ihastuttaa sen sävykäs metallipinta. Raudasta valmistettu runko taipuu varren yläosasta. House Doctorin patinoitunut valaisin on näyttävä yhdistelmä esimerkiksi puisen pöydän kanssa.

5. Minikokoinen studiolamppu

Lene Bjerren studiovalaisimien inspiroima valaisin toimii hyvin myös työpisteellä, kun sen sijoittaa hieman pöytätasoa korkeammalle, esimerkiksi seinähyllylle. Valaisimen kupua kääntämällä valon saa kohdennettua kätevästi haluttuun kohtaan.

6. Kompakti kohdevalaisin

Seinävalaisin on kätevä tilansäästäjä silloin, kun käytössä on pieni työpöytä. Kiinnitä valaisin pöydän sivussa olevalle seinälle, jolloin sivusuunnasta tuleva valo valaisee työpisteen tehokkaasti. House Doctorin ajattomassa metallisessa seinävalaisimessa on selkeät muodot ja kääntyvä kupu.

7. Minimalistin työpisteelle

Siro ja pelkistetty seinävalaisin luo tilaan kirkasta yleisvaloa, joka soveltuu hyvin tietokoneella työskentelyyn. Valoa on helppo kohdentaa haluttuun suuntaan liikuteltavan metallivarren avulla. House Doctorin mattamustan valaisimen materiaali on rautaa, ja sitä koristavat messinkiset yksityiskohdat.

8. Klassinen pöytälamppu palasi

Jos kaipaat työpöydällesi jotain muuta kuin arkkitehtivalaisinta, on klassinen pöytälamppu varjostimineen trendikäs vaihtoehto. Valkoinen tekstiilivarjostin siilaa ympäristöön pehmeää yleisvaloa, mikä tuntuu miellyttävältä kirkasnäyttöisen tietokoneen ääressä työskennellessä. OYOY Living Designin pöytävalaisimessa on tasapainoiset mittasuhteet ja upea keraaminen jalka.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista. Lue lisää tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista täältä!
Kommentoi »