Meillä kotona -kaupat

Löydä täydellinen tunnelmavalaisin – valitsimme 5 kauneinta Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Löydä täydellinen tunnelmavalaisin – valitsimme 5 kauneinta Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Iltojen pimentyessä on tärkeä huolehtia kodin valaistus kuntoon. Kokosimme kauden ihastuttavimmat tunnelmavalaisimet niin yöpöydälle kuin olohuoneeseen – tilaa omasi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 7.11.2022

Kodin tunnelmavalaisimet: 5 valintaa

1. Rottinkinen pöytävalaisin tuo tuulahduksen Japanista

Annansilmät-Aitan rouhea Kubu-pöytävalaisin (korkeus 44 cm) sopii tunnelmanluojaksi esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Kooboo-rottingin läpi suodattuva valo luo sisätiloihin pimeänä vuodenaikana kaivattua lämpöä. Valmistettu käsityönä ladontatekniikalla.

2. Avattava kukkavaasivalaisin on huoneen keskipiste

Smart Vase Light -valaisin (korkeus 21,5 cm) on haitarimaisesti avattava pöytävalo, jonka keskellä on lämpöä ja vettä kestävä putki, johon voi asetella kukkia. Ladattava led-valaisin on valmistettu japanilaisesta bambusta, amerikkalaisesta saksanpähkinäpuusta ja tyvek-paperista.

3. Rennon tunnelmallinen kirjavalaisin

Rakastatko kirjoja? Book Light on kuin trendikäs muistikirja, mutta avattuna veistoksellinen valaisin. Repeytymättömästä ja vedenkestävästä Tyvek-paperista tehtyjen sivujen läpi siivilöityy lämmintä ja pehmeää led-valoa. Korkeus 21,5 cm

4. Eleettömän tyylikäs työvalo myös makuuhuoneeseen

Lue tai tee töitä häiritsemättä muita. Octagon One -pöytävaloa (korkeus 38 cm) voi käyttää neljässä eri asennossa, ja se tuottaa suoraa, kirkasta kohdevaloa missä tahansa kulmassa. Valaisimen ulkonäkö yhdistää puuta tai marmoria teolliseen tyylikkäästi.

5. Rottinkinen riippuvalaisin sopii hämärän hyssyyn

Parolan Rottingin Ilona-lampunvarjostin on kevyt painoltaan ja ilmeeltään. Pyöreä muoto ja rottinkipunokset siivilöivät lämmintä valoa juuri sopivasti. Valaisimen halkaisija 60 cm, korkeus 37 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
2 kommenttia