Meillä kotona -kaupat

Löydä täydellinen tunnelmavalaisin syksyiseen kotiin – valitsimme 8 kauneinta Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Löydä täydellinen tunnelmavalaisin syksyiseen kotiin – valitsimme 8 kauneinta Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Luonnonvalon vähentyessä ja iltojen pimentyessä on tärkeä huolehtia kodin valaistus kuntoon. Kokosimme kauden ihastuttavimmat tunnelmavalaisimet niin yöpöydälle kuin olohuoneeseen – tilaa omasi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 25.8.2021

Kodin tunnelmavalaisimet: 8 valintaa

1. Pöytävalaisin ruskan sävyissä

House Doctorin näyttävä pöytävalaisin (korkeus 52 cm) sopii tunnelmaluojaksi esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Savuisissa sävyissä hehkuvan lasin läpi suodattuva valo luo sisätiloihin syksyisin kaivattua lämpöä.

2. Lasipisaroiden hehkua

Trendikäs ”rypälevalaisin” on valmistettu suupuhalletusta kirkkaasta lasista. Rypälemäinen ulkomuoto syntyy lasipisaroista, jotka on kiinnitetty toisiinsa limittäin. Valaisin sopii pöytävalaisimeksi erilaisiin tiloihin, ja se tuo kotiin kauniin hehkun.

3. Merellinen korallivalaisin

Hassuttelu sallittu! ByONin persoonallinen korallivalaisin tuo merellistä tunnelmaa syyskotiin. Valaisimen mitat ovat 34 x 20 x 30 cm, ja se on valmistettu hiekkakivestä.

4. Himmennettävä valaisin sopii erilaisiin tunnelmiin

Ferm Livingin musta Meridian-pöytävalaisin ihastuttaa veistoksellisella muodollaan. Langattoman valaisimen sijaintia on helppo vaihdella paikasta toisen. Valo on himmennettävä, joten sitä voi säätää erilaisiin tunnelmiin sopivaksi. Moderni valaisin tarjoaa valoa yhdellä latauksella jopa 12 tuntia.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Valon leikkiä lasikuvussa

Bloomingvillen savunharmaa kattovalaisin sopii siron muotonsa ansiosta pieneenkin tilaan. Lasikuvussa on kaunista kohokuviointia, joka saa aikaan kristallimaisen vaikutelman. Kuvun korkeus on 19 cm ja halkaisija 20 cm. Pakettiin kuuluu 2,3 metrin kangaspäällysteinen johto, mutta polttimo on ostettava erikseen.

6. Pehmeää hohtoa

Ferm Livingin Vuelta-valaisin tuo kotiin täydellisen, tunnelmavalaistukseen sopivan hehkun. Aseta Vuelta-lamppu huoneen esimerkiksi sivupöydälle nurkkaukseen, vitriiniin päälle tai kirjahyllyn kirjojen väliin.

7. Säihkyvä lasipallovalaisin

Jos kaipaat kotiisi jotain erilaista, on valintasi House Doctorin leikkisä DIY-valaisin. Se koostuu 12 läpinäkyvästä lasipallosta, jotka toisiinsa yhdisteltyinä luovat persoonallisen ja modernin kokonaisuuden. Kattovalaisin sopii esimerkiksi olohuoneeseen tai eteiseen. Mukana tulee 3 metrin johto. Lamppu on ostettava erikseen.

8. Rai-rai-raitoja ja valoa!

OYOY Living Design Toppu-valaisin sopii kuin nakutettu sinulle, joka etsit kotiisi sekä tunnelmaa että persoonallista twistiä. Käsintehdyn valaisimen tunnusomaiset raidat sopivat loistavasti skandinaaviseen ja moderniin sisustukseen. Pöytävalaisimen mitat ovat 34 cm x 57 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

1 kommentti