Testasimme OnXOn Puhdistuskiveä – tällä ihmeaineella saat kodin hankalimmatkin ongelmakohdat puhtaiksi!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Eettinen luksus
Testasimme OnXOn Puhdistuskiveä – tällä ihmeaineella saat kodin hankalimmatkin ongelmakohdat puhtaiksi!
Testasimme puhdistuskiveä kodin hankaliin tahroihin ja yllätyimme – saimme lasten vahaliitujäljet pois seinistä ja rosteripinnat sekä kaakelit kiiltämään. Puhdistuskivi sopii lähes kaikille kodin pinnoille ja sitä on tosi helppo käyttää!
Julkaistu 8.5.2022

Kodin murheenkryyni oli varastona aiemmin toiminut huone, jonka seiniin lapset ovat aikanaan piirrelleet runsaasti vahaliiduilla. Seiniä oli yritetty pestä puhtaiksi monilla eri puhdistusaineilla, mutta liitujäljet istuvat tiukassa maalatussa lastulevyseinässä. Huone on tarkoitus maalata, mutta sitä ei voi tehdä ennen kuin vahaliitujen jäljet saadaan pois, koska maali ei tartu niihin.

Saimme testattavaksi OnXOn Puhdistuskiven, joka osoittautui aivan verrattomaksi tähän puuhaan! Pakkauksen mukana tuleva sieni kastellaan huolellisesti, hierotaan puhdistuskiveen, vaahdotetaan ja sitten hinkataan. Vahaliitu lähti kuin lähtikin! Toki isoa pintaa on hiukan raskasta putsata pienellä sienellä, mutta tämä vaikuttaa olevan ainoa aine, jolla tuollaiset jäljet saa pois. OnXOn Puhdistuskivi on tehokas kodin monitoiminen puhdistusaine. Sitä on saatavilla useista päivittäis- ja erikoistavarakaupoista sekä verkkokaupasta.

Puhdistuskivellä hankaamisen jälkeen pinta pyyhitään huolellisesti kostealla liinalla. Maalatuilla pinnoilla Puhdistuskiveä kannattaa kokeilla ensin paikkaan, joka ei näy. Näin voidaan varmistua, että maalipinta kestää käsittelyn. Uudelleen maalattava seinä kannattaa puhdistaa huolellisesti ennen maalausta vaikka maalipesuaineella.

OnXOn Puhdistuskiven teho perustuu saippuan ja hienojakoisten kiillottavien partikkeleiden yhteisvoimaan. Tuote sopii kaikille muille pinnoille, paitsi kiiltäväpintaiselle muoville ja valumarmorille. Tuotteen valmistus tapahtuu ekologisesti aurinkoenergialla ja sen hiilijalanjälkeä on tarkasteltu kriittisesti. Pakkaus on 100-prosenttista kierrätysmuovia. Puhdistuskiveä on helppo käyttää: käytön jälkeen sieni huuhdellaan hyvin lämpimällä vedellä ja purkki jätetään avonaisena kuivumaan. Tuote ei sisällä säilöntäaineita eikä hajusteita ja se on biologisesti hyvin hajoava.

Puhdistuskiven avulla saa pois vaikeat ja itsepintaiset tahrat sekä muun lian, kuten öljy-, mustikka- tai maalitahrat, kalkin, rasvan ja noen. Se myös kiillottaa metallipinnat ja -esineet.

OnXOn Puhdistuskivi on tehokas kodin monitoiminen puhdistusaine. Sitä on saatavilla useista päivittäis- ja erikoistavarakaupoista sekä verkkokaupasta.

Lasten piirtelemät seinät tuskin ovat monen kodin ongelma, mutta puhdistuskivi toimii myös monissa muissa kodin ongelmakohdissa. Tiskialtaan saa sen avulla helposti kiiltäväksi: vaahdotetulla sienellä hierotaan tiskiallas pyörein liikkein, huuhdellaan huolellisesti vedellä ja halutessa vielä kuivataan.

Pinnasta tulee erinomaisen kiiltävä. Puhdistuskiven ja sienen kanssa siivous lähtee helposti kyllä lapasesta: sillä puhdistui hyvin myös kynttiläalustana toiminut, steariinia syönyt metallilautanen ja rosteripintainen kahvinkeitin.

Kylpyhuoneen tahraisista kaakeleista tuli kiiltäviä, saunan lattian kalkkiläikät sai hyvin hangattua pois, ja myös saunan ja pesuhuoneen lasiovet sai puhtaaksi kalkista ja liasta. Vaaleaksi maalatun tiilitakan tummunut reunus lähti myös yllättävän hyvin puhtaaksi. Puhdistuskivi sopii myös vuolukivitakan pintojen ja lasiluukkujen puhdistamiseen.

Puhdistuskiven käytössä oleellista on hyvä vaahdottaminen, eli sientä kannattaa pyöritellä reippaasti kiven pinnalla. Tärkeää on myös huolellinen huuhtelu vedellä tai pyyhkiminen kostealla liinalla. Lasipinnat kannattaa myös kuivata lopuksi.

Testasimme myös nämä tuotteet – tutustu sinäkin!
2 kommenttia