Tehokkuutta pienille tonteille – äänestä kaunein Kastelli-talo

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Kastelli
Tehokkuutta pienille tonteille – äänestä kaunein Kastelli-talo
Omakotitalo kaupungissa on ihanteellinen asumismuoto, mutta kaupunkitontit ovat pieniä ja haasteellisia. Fiksusti suunniteltu moderni omakotitalo täyttää kuitenkin kaikki toiveet ja vaatimukset – katso tästä Kastellin viehättävät uudet talomallit!

Kaupunkien omakotialueilla talot sijaitsevat lähellä toisiaan, mutta tontista pitäisi kuitenkin saada kaikki irti, sillä omakotiasumiseen kuuluu oma rauha ja tunne siitä, että koti on lähellä luontoa. Täydellisesti toimivan talon suunnittelu kaupunkien minitonteille on haasteellista myös siksi, että kaikki tilaratkaisut saadaan järkevästi sopimaan pieneenkin taloon.

Kastellin Veistos- ja Kuori-talomallistot vastaavat nykytalojen tehokkuusvaatimuksiin erikokoisilla ja ilmeeltään hyvin perinteisestä poikkeavilla ratkaisuillaan. Kapearunkoiset talomallit sopivat hyvin pienille kaupunkitonteille, mutta tehokkaat pohjaratkaisut saavat ne tuntumaan neliöitään suuremmilta. Tutustu Kastellin moderneihin Veistos- ja Kuori-talomalleihin ja äänestä alla olevista talomalleista mieleisesi.

Äänestä suosikkiasi näin

Katso kuvat ja valitse suosikkisi.

Anna äänesi painamalla kuvan alla vasemmalla puolella olevaa nuolta. Äänesi taltioituu heti, ja myös äänestystilanne päivittyy sen mukaan. Eniten ääniä kerännyt kohde näkyy listan kärjessä.

Jaa juttu ja kutsu myös ystäväsi äänestämään!

Julkaistu: 23.1.2020
4 kommenttia