Meillä kotona -kaupat

Uusi neuleprojektisi tai joululahja käsitöitä rakastavalle ystävällesi? Tästä paketista löytyy kaikki tarvittava Meiju Knitsin suunnittelemaan Kanerva-huiviin

MAINOS
Uusi neuleprojektisi tai joululahja käsitöitä rakastavalle ystävällesi? Tästä paketista löytyy kaikki tarvittava Meiju Knitsin suunnittelemaan Kanerva-huiviin
Syksyn väreissä hehkuvan Kanerva-huivin on suunnitellut Meiju Knits – ja nyt sinä voit tehdä sen itse! Tarvikepaketin mukana saat sekä ohjeet, materiaalit että tarvittavat välineet. Syksyn kunniaksi tarjoamme paketille huikean 40 % alennuksen sekä tuttuun tapaan myös ilmaisen toimituksen.
Julkaistu: 14.10.2022

Kotivinkin ja neulesuunnittelija Meiju Kallio-Peltoniemen uniikissa Kanerva-neulontapaketissa saat kuvitetut ohjeet, laadukkaat alpakkalangat ja bambupuikot, eli kaiken mitä tarvitset ihanan pehmeän 170 cm x 38 cm -kokoisen Kanerva-huivin neulomiseen. Huivin tekeminen onnistuu myös aloittelevalta neulojalta.

Meiju Kallio-Peltoniemen eli Meiju Knitsin moderneja ja skandinaavisia neuletöitä seuraa @meijuknits-tilillä Instagramissa 10 000 ihmistä ympäri maailmaa.

– Huiveissa tykkään leikitellä muodoilla, raidoilla ja pitseillä. Tätä huivia halusin raidoittaa siten, että yhdistelmä on pirteä, ja ihanat värit muistuttavat syksyisistä kanervista. Puolikuunmuotoinen huivi on helppo pukea ja käyttää, Meiju kertoo.

Tilaa Kanerva-huivin tarvikepaketti tästä!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »