Juolu-tapetin inspiraationa ovat erämaiden polut ja kivikot – tällainen on Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan moderni malli
Mainos
Juolu-tapetin inspiraationa ovat erämaiden polut ja kivikot – tällainen on Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan moderni malli
Suosituista paperitapeteistaan tunnettu Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola sai syksyllä 2021 mallistoonsa Juolu-tapetin. Hyödynnä etu ja tilaa Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tuotteet 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 30.7.2023 saakka.
Julkaistu 29.3.2022
Meillä kotona -kaupat

Vuosikymmenten aikana Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on hyödyntänyt tapettiensa suunnittelussa useiden tunnettujen suunnittelijoiden ja muotoilijoiden luovuutta ja ammattitaitoa. Näin on toimittu myös heidän Juolu-tapettimallinsa kanssa.

Mallin suunnittelijaksi valikoitui Tanja Kallio, joka tunnetaan muun muassa tekstiilitaideteoksistaan.

– Halusimme mallistoomme uuden, nykyaikaisen tapettimallin, jossa on trendikäs mutta persoonallinen ote ja samalla painotekniikkaamme soveltuva oikea visuaalisuus. Juolu-mallin avulla seinälle saadaan horisontaalinen elävä pinta, Tapettitehtaalta kerrotaan.

Tapettitehtaan painokoneet pyörivät Juolu-mallin suunnittelijan Tanja Kallion rinnalla. Tanjan töihin voi tutustua hänen Instagram-tilillään @designtanjakallio.

Kalliota motivoi kautta linjan töissään kestävyys, aitous ja estetiikka, ja inspiraatiota hän ammentaa eritoten pohjoisen karusta luonnosta ja suomalaisesta käsityöperinteestä. Juolu-tapetin suunnitteluun häntä ovat innoittaneet "erämaiden polut ja kivikot, askeltamisen rytmi ja luonnonmuotojen sattumanvarainen järjestys".

– Suunnitteluni liikkuu usein abstraktin ja esittävän välimaastossa: keskeistä siinä on tunnelma ja värien rooli tämän tunnelman luomisessa.

Lopputulos on rakentunut Kallion ja Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan suunnittelutiimin yhteistyönä, mutta erityismaininnan Tapettitehdas haluaa antaa Kallion tekemälle työlle.

– Kävimme läpi mallin luonnetta ja fiilistä sekä tutkimme Tanjan ehdottamia värejä, joista valikoituvat nyt mallistossa olevat sävyt. Juolu-tapettimalli on kuitenkin vahvasti Tanja Kallion käsialaa ja hänen suunnittelutyönsä hieno tulos.

Osta Juolu-tapetti tästä

Juolu-tapetista on saatavilla viisi eri värivaihtoehtoa: tumma turkoosi, vaalea turkoosi, helmiäsvalkoinen, poltettu oranssi sekä tumma violetinruskea.

Rullan pituus on 10,05 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 33 cm. Tarvittavien rullien määrän selvittämisessä auttaa Tapettitehtaan tapettilaskuri.

Tässä muutamia poimintojamme Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimasta – lisää löydät Meillä kotona -kauppojen Tapetit-kategoriasta!

Tapettitehtaan perinteistä paperitapettia pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Lue Tapettitehtaan sivustolta selkeät ohjeet, joilla onnistut paperitapetilla tapetoinnissa tai lataa oppaat tämän jutun lopusta tulostettavassa PDF-muodossa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

2 kommenttia