Meillä kotona -kaupat

Uutta Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolalta! Juolu-tapetin inspiraationa ovat erämaiden polut ja kivikot – tutustu uutuuteen & hyödynnä huippuetu

MAINOS
Uutta Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolalta! Juolu-tapetin inspiraationa ovat erämaiden polut ja kivikot – tutustu uutuuteen & hyödynnä huippuetu
Tapettirintamalla tapahtuu! Suosituista paperitapeteistaan tunnettu Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on saanut mallistoonsa täysin uuden Juolu-tapetin. Lue lisää Juolusta ja hyödynnä samalla Meillä kotona -kauppojen viikon diili: saat Tapettitehtaan tapeteista –20 % alennuksen sekä ilmaisen toimituksen, kun teet tilauksen 26.9.2021 mennessä. Lue lisää edusta jutun lopusta!
Julkaistu: 20.9.2021

Vuosikymmenten aikana Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on hyödyntänyt tapettiensa suunnittelussa useiden tunnettujen suunnittelijoiden ja muotoilijoiden luovuutta ja ammattitaitoa. Näin on toimittu myös heidän uusimman, juuri julkaistun Juolu-tapettimallinsa kanssa.

Uuden mallin suunnittelijaksi valikoitui Tanja Kallio, joka tunnetaan muun muassa tekstiilitaideteoksistaan.

– Halusimme mallistoomme uuden, nykyaikaisen tapettimallin, jossa on trendikäs mutta persoonallinen ote ja samalla painotekniikkaamme soveltuva oikea visuaalisuus. Juolu-mallin avulla seinälle saadaan horisontaalinen elävä pinta, Tapettitehtaalta kerrotaan.

Tapettitehtaan painokoneet pyörivät Juolu-mallin suunnittelijan Tanja Kallion rinnalla. Tanjan töihin voi tutustua hänen Instagram-tilillään @designtanjakallio.

Kalliota motivoi kautta linjan töissään kestävyys, aitous ja estetiikka, ja inspiraatiota hän ammentaa eritoten pohjoisen karusta luonnosta ja suomalaisesta käsityöperinteestä. Juolu-tapetin suunnitteluun häntä ovat innoittaneet "erämaiden polut ja kivikot, askeltamisen rytmi ja luonnonmuotojen sattumanvarainen järjestys".

– Suunnitteluni liikkuu usein abstraktin ja esittävän välimaastossa: keskeistä siinä on tunnelma ja värien rooli tämän tunnelman luomisessa.

Lopputulos on rakentunut Kallion ja Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan suunnittelutiimin yhteistyönä, mutta erityismaininnan Tapettitehdas haluaa antaa Kallion tekemälle työlle.

– Kävimme läpi mallin luonnetta ja fiilistä sekä tutkimme Tanjan ehdottamia värejä, joista valikoituvat nyt mallistossa olevat sävyt. Juolu-tapettimalli on kuitenkin vahvasti Tanja Kallion käsialaa ja hänen suunnittelutyönsä hieno tulos.

Osta Juolu-tapetti tästä

Juolu-tapetista on saatavilla viisi eri värivaihtoehtoa: tumma turkoosi, vaalea turkoosi, helmiäsvalkoinen, poltettu oranssi sekä tumma violetinruskea.

Rullan pituus on 10,05 m ja leveys 53 cm. Tasakohdistus 33 cm. Tarvittavien rullien määrän selvittämisessä auttaa Tapettitehtaan tapettilaskuri.

Meillä kotona -kauppojen viikon diili: Saat Tapettitehtaan tapeteista –20 % alennuksen (ei koske Juolu-uutuusmallia) sekä ilmaisen toimituksen diiliviikon aikana tehdylle tilauksellesi!

Kampanja on voimassa 20.–26.9.2021.

Alennus koskee kaikkia Meillä kotona -kaupoissa esiteltyjä Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapetteja, lukuun ottamatta vastalanseerattua Juolu-mallia. Alennushinnat näkyvät suoraan tuotteiden tuotekorteilla.

Ilmainen toimitus on saatavilla sekä alennettuihin tuotteisiin että Juolu-uutuusmallia koskeviin tilauksiin.

(Alennus ja ilmainen toimitus eivät koske satunnaisia pieniä, loppumassa olevia satunnaiseriä. Kampanjan ulkopuolelle kuuluvat tuotteet näkyvät Meillä kotona -kaupoissa normaalihintaisina.)

Tässä muutamia poimintojamme Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimasta – lisää löydät Meillä kotona -kauppojen Tapetit-kategoriasta!

Ikisuosikki Kiurujen yö lumoaa vuodesta toiseen

Puutarhan ja luonnon kauneimmat kasvit seinillesi

Kartanohenkeä uusiin ja vanhoihin taloihin

Hillittyjä tapetteja ja maanläheisiä sävyjä moneen tyyliin

Leikkisät ja värikkäät vaihtoehdot

Tapettitehtaan perinteistä paperitapettia pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Lue Tapettitehtaan sivustolta selkeät ohjeet, joilla onnistut paperitapetilla tapetoinnissa tai lataa oppaat tämän jutun lopusta tulostettavassa PDF-muodossa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

2 kommenttia