Avotakka

Tämä nojatuoli on nappisuoritus! Avotakan toimitus valitsi Habitaren 10 upeinta tuotetta

Tämä nojatuoli on nappisuoritus! Avotakan toimitus valitsi Habitaren 10 upeinta tuotetta
Vuoden tärkeimmät kotimaiset sisustusmessut tarjoilevat jälleen kiinnostavia uutuuksia. Jos poikkeat Habitareen, bongaa ainakin nämä!
Julkaistu: 14.9.2018

Rima korkealla

Taitava toteutus sekä valon ja varjon leikki viehättää tammirimoista tehdyssä Bastone-kaapissa, jota valmistaa Poiat. Vuoden nuoren muotoilijan Antrei Hartikaisen suunnittelema kaappi on hienoa puusepäntyötä, ja säädettävien hyllyjen ansiosta se soveltuu eri käyttötarkoituksiin.

Kaapin prototyyppi on nähtävänä The Blok-osastolla. Korkeus 160 cm.

Keveä kellokukka

Muotoilija Laura Väreen Kielo-kattovalaisin sulattaa sydämet suloisuudellaan. Sessakin valmistaman kukkasen voisi ripustaa yksin tai useamman valaisimen ryhmänä ruokapöydän ylle tai olohuoneeseen sohvapöydän kaveriksi (kork. 20 cm).

Sessak Habitaressa: 6f1.

Lentävä matto

Saanan ja Ollin suunnittelemassa Finarten Tie-matossa yhdistyvät onnistuneella tavalla ryijy ja puuvillamatto. Tuote sopii yhtälailla seinälle kuin lattialle.

Finarte Habitaressa: 6h59.

Nappisuoritus

Aino Michelsen on suunnitellut Interfacelle nojatuolin, joka on upean näköinen ja supermukava istua. Bug-nojatuoli on mahtava suoritus!

Interface Habitaressa: 6h48.

Hyvästi neliöt

Natucerin Riad -malliston Lagrima-laatan muoto hurmasi toimituksen. Monikäyttöistä laattaa voi latoa yhtälailla pysty- tai vaakasuunnassa, ABL-Laatat.

Signals-trendinäyttely 6c2.

Otso seinälle

Teemu Järven kauniit tussipiirustukset ovat päässeet nyt paperilta kankaille. Komea Karhu-seinävaate sopii koristeeksi moneen tilaan.

Teemu Järvi Illustrations Habitaressa: 6g8.

Sirosti hyllyllä

Verso Designin uuden Tikas-kalusteen keveys vakuutti toimituksen. Hylly sopii säilytykseen pienissä tiloissa. Sirolla puukalusteella voi kätevästi jakaa myös tilan.

Verso Design Habitaressa: 6e19.

Saumaton

Savo Stone on kivitasoon integroitu induktioliesi, jossa keittoalueet ovat samaa materiaalia kuin taso. Minimalistin lempituote on tehty yhteistyössä Ylämaan Graniitin kanssa.

Savo, osasto Kitzen 6d10.

Pilkkusääntö

Pentikin keraamisten Ilo-astioiden pilkut piristivät toimitusta. Mallistoon kuuluvat muki, kulho ja lautanen ja ne voi yhdistää upeasti yksiväriseen Kallio-sarjaan.

Pentik Habitaressa: 6f50.

Arjen luksus

Voiko lattiakaivo voi olla kaunis? Kyllä, todistaa Vieserin Urban collection -malliston puukantinen lattiakaivo.

Vieser Habitaressa: 7c101.
Kommentoi »