Täältä tulee asuntovaunu nimeltä Onneli!
Sisustus
Täältä tulee asuntovaunu nimeltä Onneli!
Heidi ja Jani remontoivat 1970-luvun asuntovaunun 50-luvun tyyliseksi. Klassinen kaunotar sai nimekseen Onneli.
3.4.2017
 |
Unelmien Talo&Koti
Onnelin keittiö on heti sisäänkäyntiä vastapäätä. Heidi maalasi alkuperäiset kaapistot 50-luvun henkeen. Koko vaunun värimaailma kiteytyy herkullisissa mansikkaverhoissa.
Astiat ovat tietysti ehtaa 50-lukua. Kahvi valmistetaan posliinisella suodattimella suoraan kannuun. Jos sitä ei juoda heti, kaadetaan juoma Airamin klassikkotermariin.
Ruokailutila sijaitsee vaunun kaulassa keittiön oikealle puolella. Pilkkuverhot, istuimen ruutukangas ja autoja viliseva tyyny muodostavat kattavan katsauksen 50-luvun kuoseihin. 
Makuuhuone sijaitsee asuntovaunun perällä. Sängyt on pedattu suloisilla vintagetäkeillä ja -tyynyillä. Tarvittaessa niiden väliin sijataan vielä lisäpeti. Matto toistaa hienosti sisustuksen värejä.
Vaeltavassakin kodissa kuuluu olla huonekasveja! Kaktus ei säikähdä, vaikka se jäisi välillä kastelematta. Suojaruukkuna on amerikkalainen ananassäilykepurkki.
Takaseinää koristavat kyltit pariskunnan aikaisemmilta reissuilta. Niistä tulee uusia lukuja Onneli-asuntovaunun pitkään ja kiehtovaan historiaan.
Parkissa Onneli-vaunu saa eteensä Heidin ystävän tekemän markiisikatoksen, joka suojaa sateella ja varjostaa paahteella. Oviverho pitää hyttyset loitolla.
Vaikka sisälläkin on hyvät tilat, parhaalta kaikki maistuu ulkona. Puutarhapöydälle katetaan konainen ateria tai vaikka mehukestit. Tyyli yltää pilleihin asti!
 Aurinkoisella ilmalla ulos kannetaan aito Lepo-Lasse. Jos huvittaa, kotoisan täkin ja Aku Ankka -tyynyn kanssa voi ottaa nokkaunet. Asuntovaunulla matkatessa kun ei ole kiire mihinkään.
Perhe pitää amerikkalaisista autoista, joten vetoautona on punavalkoinen Buick vuodelta 1956. Se sopii tietysti täydellisesti Onnelin väreihin.
Kommentoi »