Meillä kotona -kaupat

Toimituksen suosikit: 4 syksyistä sisustustrendiä, joihin on ihana hurahtaa – klikkaa ostoksille ja poimi parhaat palat

MAINOS
Toimituksen suosikit: 4 syksyistä sisustustrendiä, joihin on ihana hurahtaa – klikkaa ostoksille ja poimi parhaat palat
Murretut värit sekä pehmeät materiaalit ja muodot tuovat syksyn kotiin. Eikä pidä unohtaa viherkasveja! Tässä toimituksen poiminnat syksyn sisustustrendeistä. Tutustu tuotteisiin ja osta ne helposti Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 16.9.2020

Syksyn sisustustrendit: toimituksen suosikit

1. Terrakotta lämmittää sisustusta

Terrakotan murrettu, punertavan ruskea väri on tuttu perinteisistä saviruukuista. Maanläheinen trendiväri tekisi terää myös vaalean kotini sisustukselle, johon haluaisin lämpimiä väripisteitä. Aion toteuttaa suunnitelmani pienin askelin, esimerkiksi tekstiileillä. Himoitsen terrakotan väristä, muhkeaa villahuopaa, joka antaisi potkua vihertävälle sohvalleni sekä jakkaraa, jonka nahasta valmistetussa istuimessa on kivasti patinaa.

Anna Aromaa, toimittaja, Avotakka

2. Sametti houkuttaa sormia

Syksy ja sametti kuuluvat yhteen. Sametin pehmeä nukka on suorastaan terapeuttinen, kun sen pintaa hyväilee kädellään tai kun sitä vasten painaa poskensa. Sametti on myös moni-ilmeinen materiaali – tiivis ja lyhytnukkainen puuvillasametti tuntuu ja näyttää aivan eriltä kuin esimerkiksi kiiltävä ja pidempinukkainen viskoosisametti. Tänä vuonna ilahduttavat ruskean ja siniharmaan sävyt, upeat tikkaukset ja leimuavan rehevät kukkakuosit. Valitsin mukaan peräti kaksi rahia, koska pian on taas illanistujaisten ja pikkujoulujen aika.

Hanna Sandström, toimittaja, Unelmien Talo & Koti

3. Kaari näkyy nyt kaikkialla

Muutama vuosi sitten sisustuskuvissa alkoi näkyä kaarevia oviaukkoja, ja hiljalleen art deco -trendi toi kaaret kaikkialle sisustukseen. Tänä syksynä viehkeiden muotojen rinnalle on tullut myös makkaramaisia kaaria. En vieläkään aio nikkaroida kotini oviaukkoja uusiksi, mutta huomaan himoitsevani Ferm Livingin pötkyläistä Vuelta-lamppua. Pyöristetyt muodot näyttävät kivoilta kaikkien kantikkaiden vuosien jälkeen. Sitä paitsi pieni taipuisuus tekee sielulle hyvää!

Anu Karttunen, tuottaja, Avotakka

4. Koti kukkimaan viherkasveilla ja kuivakukilla

Viherkasvibuumi kasvaa ja voi hyvin. Pari vuotta sitten sisustajien lemmikiksi noussut peikonlehti on edelleen tykätty, kuten myös suloinen pyöreälehtinen kilpipiilea. Nyt himoitaan kookkaita kasveja, joilla on kuviolliset ja moniväriset lehdet, tai runsautta ja rehevyyttä kuten saniaisella. Kuivakukkatrendi on erityisen joustava: yksittäiset heinät tai runsaat kuivakukkakimput, valinta on sinun! Myös ihastuttavat oheistuotteet tekevät viherharrastamisesta kaksin verroin mukavampaa. Kokeile Muurlan kasteluvahtia ja OYOY Living Designin loisteliasta kastelukannua!

Natalia Rehbinder, toimittaja, Kotivinkki

Kommentoi »