Beigeä, pellavaa ja rottinkia! Nämä 5 syksyistä sisustustrendiä ihastuttavat juuri nyt – poimi parhaat palat omaan kotiin

MAINOS
Beigeä, pellavaa ja rottinkia! Nämä 5 syksyistä sisustustrendiä ihastuttavat juuri nyt – poimi parhaat palat omaan kotiin
Syksyn sisustustrendit hemmottelevat paitsi esteetikkoja myös meitä, joille mukavuus on ykkönen. Muuta sohva pellava- ja samettityynyillä pehmeäksi pesäksi ja petaa sänkyyn lämpimän beiget vuodevaatteet, jotka takaavat levollisimmat unet. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Syksyn sisustustrendit – 5 suosikkia

1. Luonnonmateriaalit

Kun haet pitkäikäistä kumppania, satsaa luonnonmateriaaleihin. Pellava on kestävä ja pestävä, minkä lisäksi se vain paranee käytössä. Näille muhkutyynyille on vaikea sanoa ei, ja niiden luonnolliset sävyt on helppo yhdistää eri kuoseihin ja väreihin.

2. Beigeä ja hiekkaa

Heittäydy unten maille hiekan sävyisissä lakanoissa tai maalaa seinät herkullisella beigellä. Syksyn suosikkivärit on helppo tuoda kotiin, sillä niiden kaveriksi sopivat niin viileät kuin lämpimät sävyt.

3. Huikeat yksityiskohdat

Keramiikka on taas pop, ja rohkeat kukkaruukut vielä enemmän pop! Kiinnostavat yksityiskohdat vetävät puoleensa katseita ja tuovat sisustukseen persoonallisuutta.

4. R niin kuin rottinki

Rottinki on ollut suosittua jo pitkän aikaa, eikä menestykselle näy loppua! Tämä raamikas rottinkituoli on täydellinen valinta, kun etsit turvasatamaa syksyn pimeisiin iltoihin. Lisää vain torkkuhuopa ja valo, ja täydellinen lukunurkkaus on valmis.

5. Aistikas sametti

Ylellinen sametti mielletään juhlapukukankaaksi, mutta kauniisti laskeutuvasta, tiheänukkaisesta sametista on sukeutunut trenditietoisten suosikkimateriaali myös sisustuksessa. Aloita samettiin tutustuminen herkullisista koristetyynyistä. Huomaat pian, kuinka aistikas sametti valtaa tilaa ja luo pehmeää tunnelmaa.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 10.9.2019
Kommentoi »