Beigeä, pellavaa ja rottinkia! Nämä 5 syksyistä sisustustrendiä ihastuttavat juuri nyt – poimi parhaat palat omaan kotiin

MAINOS

Syksyn sisustustrendit hemmottelevat paitsi esteetikkoja myös meitä, joille mukavuus on ykkönen. Muuta sohva pellava- ja samettityynyillä pehmeäksi pesäksi ja petaa sänkyyn lämpimän beiget vuodevaatteet, jotka takaavat levollisimmat unet. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Syksyn sisustustrendit – 5 suosikkia

1. Luonnonmateriaalit

Kun haet pitkäikäistä kumppania, satsaa luonnonmateriaaleihin. Pellava on kestävä ja pestävä, minkä lisäksi se vain paranee käytössä. Näille muhkutyynyille on vaikea sanoa ei, ja niiden luonnolliset sävyt on helppo yhdistää eri kuoseihin ja väreihin.

Cushion linen green with brown seam
Granit
Green pillow with contrasting brown side seams. The pillow case is made of 100% linen made of flax from European Flax® certified farmers. The certification guarantees a production with respect for the environment. The cushion case is removable and the inside pillow is included. Mix and match with other materials, patterns and colors for a soft and cozy place to hang out!Certified according to Oeko-Tex®.
37,90 €

2. Beigeä ja hiekkaa

Heittäydy unten maille hiekan sävyisissä lakanoissa tai maalaa seinät herkullisella beigellä. Syksyn suosikkivärit on helppo tuoda kotiin, sillä niiden kaveriksi sopivat niin viileät kuin lämpimät sävyt.

Meg Chambray pussilakanasetti pestyä puuvillaa, 2 tai 3 osaa
Ellos
Pussilakanasetti tiivistä, lankavärjättyä ja pestyä BCI-puuvillaa, joka tuntuu pehmeältä. Pussilakanassa ja tyynyliinassa raidalliset nauhareunukset neljällä sivulla. Solmimisnauhat pussilakanassa ja tyynyliinassa. Toimitetaan kangaspussissa, jossa nyöri. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150x200 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm. 3-osainen setti: 1 pussilakana 240x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm. Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa! Öko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300 . Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
111 € 139 €

3. Huikeat yksityiskohdat

Keramiikka on taas pop, ja rohkeat kukkaruukut vielä enemmän pop! Kiinnostavat yksityiskohdat vetävät puoleensa katseita ja tuovat sisustukseen persoonallisuutta.

Maljakko Cheetah, pieni 20 cm
Ellos
Erittäin suosittu gepardinpään muotoinen maljakko, joka ottaa paikkansa ja erottuu muista. Polyresiiniä. Mitat: halkaisija 19 cm ja korkeus 20 cm.
69,95 €
ME ruukku Sininen
Jotex
Käsintehty koristeruukku lasitettua keramiikkaa. Lasitettu sisäpinta. Jalallisen ruukun lasitus on nostalgisen retrohenkinen. Käsintehdyissä maljakoissa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia. Keramiikka voi päästää kosteutta läpi. Materiaali: Keramiikkaa. Koko: Korkeus 25,5 cm, ø 13 cm.
17,90 €

4. R niin kuin rottinki

Rottinki on ollut suosittua jo pitkän aikaa, eikä menestykselle näy loppua! Tämä raamikas rottinkituoli on täydellinen valinta, kun etsit turvasatamaa syksyn pimeisiin iltoihin. Lisää vain torkkuhuopa ja valo, ja täydellinen lukunurkkaus on valmis.

Armchair Rattan Surabaya
Granit
A beautiful rattan armchair with a braided seat and seat cushions. The armchair is a part of rattan collection SURABAYA, a simple and elegant combination of furniture and home accessories that focuses on our individual needs to create space of ease and peace of mind. Tactile surfaces, firm structure and comfort for relaxation.
249,90 €

5. Aistikas sametti

Ylellinen sametti mielletään juhlapukukankaaksi, mutta kauniisti laskeutuvasta, tiheänukkaisesta sametista on sukeutunut trenditietoisten suosikkimateriaali myös sisustuksessa. Aloita samettiin tutustuminen herkullisista koristetyynyistä. Huomaat pian, kuinka aistikas sametti valtaa tilaa ja luo pehmeää tunnelmaa.

Tyynynpäällinen Francesca samettia
Ellos
Tyynynpäällinen puuvillasamettia, jossa hapsureuna ympäriinsä. Piilovetoketju keskellä takana. Koko 50x50 cm. Oeko-Tex-sertifikaatti 11.HIN.90508 . Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
20 € 24,95 €
Cinlay sohva samettia, 3:n istuttava
Ellos
3:n istuttava sohva, jossa päällinen samettia. Päivitetty klassikkomalli, jossa kiinteät istuintyynyt ja kaksi irrallista selkätyynyä. Metallijalat. Kokonaismitat: korkeus 80 cm, leveys 213 cm, syvyys 90 cm. Istuinkorkeus 44,5 cm, istuinsyvyys 56 cm, istuinleveys 179 cm. Jalkojen korkeus 16 cm. Etäisyys lattiasta käsinojaan 60 cm. Toimitetaan koottuna, vain jalat on ruuvattava paikalleen. Tausta ja runko: Massiivimäntyä ja vaneria. Kuminauhaa. Täyte vaahtomuovia ja polyesterivanua. Martindale >40000. Käsinoja: Massiivimäntyä ja vaneria. Vaahtomuovitäyte. Istuintyyny: Vaahtomuovia, kuituvanua. Selkätyyny: Kuituvanua. Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info@ellos.fi tai soita 01019 1313, ja tilaa ilmainen kangasnäyte! Ilmoita haluamasi värin edellä mainittu tuotenumero. Sametin hoito-ohje: Sametti on pehmeä kangas, joka on helppo puhdistaa ja pitää kauniina. Imuroi huonekalu suukappaleella, jossa on pehmeät harjakset. Voit myös käyttää teippiharjaa tai pehmeää vaateharjaa. Harjaa ja imuroi nukan suuntaisesti myötäkarvaan kohdistuvalla liikkeellä. Jäljet ja painaumat voi poistaa höyryn avulla joko höyrysilitysraudalla tai vaatehöyrystimellä. Jos huonekalulle läikkyy nestettä, kostuta tahra läpikotaisin. Painele tahraa kevyesti liinalla tai pyyhkeellä. Jos neste on rasvaista, käytä sopivaa tahranpoistoainetta (kokeile ensin huomaamattomalle pinnalle).
519 € 649 €

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 10.9.2019