Avotakka

Sohvaryhmä-podcast puhuu suoraan sisustamisesta – kuuntele jaksot täältä!


Sohvaryhmä-podcast Avotakka-lehden tekijöiltä pui sisustusasiat suoraan ja kaunistelematta. Joka jaksossa on lisäksi mukana vaihtuva, kiinnostava asiantuntijavieras. Näistä aiheista eivät sisustuslehdet kirjoita!
Teksti Avotakka
Kuvat Timo Villanen

Sohvaryhmä-podcast tehtiin, koska sisustaminen on parasta viihdettä. Avotakan sohvalla jutellaan vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa asumisen ja sisustamisen ilmiöistä kaunistelematta ja tavanomaisia kliseitä vältellen. Keskustelua herättelevät Avotakka-lehden toimituspäällikkö Miia Kauhanen ja päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma. Joka jaksossa heillä on seuranaan vaihtuva asiantuntijavieras.

Sohvaryhmä-podcastin uusi jakso ilmestyy joka toinen viikko! Kuuntele julkaistut jaksot alta.

Kuuntele Sohvaryhmä-podcast Spotifyssa

Kuuntele Sohvaryhmä-podcast Apple Podcastissa

Jakso 1. Mitä koti paljastaa asukkaasta?

Ensimmäisessä Sohvaryhmä-podcastin jaksossa vieraana on toimittaja Hanna Sumari. Millaisia me suomalaiset olemme sisustajina? Kaiken nähnyt sisustuskonkari kertoo, mikä on tehnyt häneen vaikutuksen ja mikä menee usein pieleen.

2. Mitkä asiat tekevät kodin?

Toisessa jaksossa Sohvaryhmä pohtii stylisti-kirjoittaja Sara Karlssonin kanssa, mistä kodin viihtyisyys syntyy. Äänet, tuoksut, värit, järjestys ja tuntoaistimukset ovat pieniä mutta yllättävän vaikuttavia asioita.

3. Saako taiteella sisustaa?

Kolmannessa jaksossa Sohvaryhmä puhuu taideasiantuntija Pauliina Littorinin kanssa taiteesta ja sisustamisesta. Millaista taidetta kannattaa nyt ostaa? Entä saako taidetta hankkia sisustussävyjen mukaan?

Julkaistu: 27.9.2019