Avotakka

Sisustusarkkitehdin 6 valintaa: joululahjavinkit kotimaista muotoilua arvostavalle

MAINOS: Finnish Design Shop
Sisustusarkkitehdin 6 valintaa: joululahjavinkit kotimaista muotoilua arvostavalle
Joulun varmin vinkki on antaa lahjaksi kestävää ja kotimaista muotoilua. Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä valitsi kuusi tuotetta verkkokaupan valikoimista.
Teksti Avotakka
Kuvat valmistajat ja maahantuojat

1. Kotimaista pellavaa

Lastu-pyyhe, 16,90 €. Tekstiilisuunnittelija Masaru Suzukin Lastu-keittiöpyyhkeet Lapuan kankureille ovat eurooppalaista aivinapellavaa ja kudotaan pääosin Suomessa.

2. Monikäyttöinen kaluste

Airisto-jakkara-pöytä, 399 €. Made By Choicen Airisto-kalusteet valmistetaan Salon Halikossa. Minimalistisen sarjan on suunnitellut Vuoden sisustusarkkitehti Joanna Laajisto.

3. Klassikkotyyny

Nereus-tyynynpäällinen, 80 €. Graafinen Nereus-tyynynpäällinen kuuluu Johanna Gullichsenin Normandie-tekstiilisarjaan.

4. Kaunista käsityötä

Pino-rasiat, alkaen 42 €. Pino on sarja pinottavia puurasioita, jotka on suunnitellut puuseppämestari Antrei Hartikainen. Kauniit käyttöesineet valmistetaan käsityönä Suomessa.

5. Ajaton matto

San Francisco -matto, alkaen 639 €. Woodnotesin palkitut San Francisco -matot kudotaan kestävästä ja paloturvallisesta paperinarusta. Ajaton kuosi on perustaja Ritva Puotilan käsialaa.

6. Kätevä kierrätyskaveri

Helsinki-paperikassiteline, 42 €. Everyday Designin Helsinki-paperikassiteline on sekä käytännöllinen että esteettinen apulainen kierrätyksessä ja vaikka lehtien säilytyksessä.

Nämä tuotteet löydät osoitteesta finnishdesignshop.fi.

Julkaistu: 1.11.2018
Kommentoi »