Sisusta parvekkeelle uusi ilme helposti tekstiileillä
Mainos: Vallila
Sisusta parvekkeelle uusi ilme helposti tekstiileillä
Parvekkeen ja terassin sisustaminen on jälleen ajankohtaista, kun kesä kolkuttelee jo ovella. Päivitä terassi tai parveke viihtyisäksi kesäkeitaaksi ja tee kotona olemisesta asteen mukavampaa helposti pienillä muutoksilla. Katso alta vinkkimme parvekkeen tai terassin ilmeen päivitykseen!
15.4.2021

Tekstiilit ovat ehdottomasti helpoin keino päivittää ulkotilan ilme! Käytä ulkotilojen sisustuksessa rohkeasti värejä ja leikittele erilaisilla kuoseilla.

Ulkotiloihin sopivat matot lisäävät terassin ja parvekkeen mukavuutta ja muuttavat tilan ilmeen hetkessä. Ihanan pörröinen, kierrätysmuovista valmistettu Toive-matto lämmittää mukavasti varpaiden alla ja sopii hyvin varsinkin lasitettuihin tiloihin.

Kauniit sisustustyynyt ja pehmoiset viltit houkuttelevat rentoutumaan! Asettele pienempiä tyynyjä terassi- ja parvekekalusteiden päälle tai rakenna lattialle istuintyynyistä houkutteleva pesä.

Tee parvekkeen muodonmuutios helposti tekstiileillä. Kuvassa Kataja-tyyny, Merimatka-matto ja Pihlaja-torkkupeitto.

Piristä kasveilla

Kasvit tuovat lisää eloa tilaan kuin tilaan! Ulkotiloihin sopivat niin erilaiset viherkasvit, leikkokukat kuin hyötykasvitkin. Kasvien valinnassa vain mielikuvitus on rajana: pienet puut tuovat parvekkeelle tai terassille puutarhamaisuutta, kesäkukat antavat pilkahduksen väriä ja erilaiset yrtit toimivat sekä sisustuselementtinä, että lisämausteena kesäkokkailuun!

Nauti lämpimistä kesäilloista kodikkaalla parvekkeella.

Kiinnitä huomio yksityiskohtiin

Pienet, tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät parvekkeen tai terassin ilmeestä viimeistellyn. Terassin tai parvekkeen värimaailmaan sointuvat kynttilät luovat tilaan harmonisen tunnelman.

Raikas Hanko-matto, Kataja-tyyny ja Terälehti-torkkupeitto viimeistelevät sisustuksen.

Kommentoi »