Sininen sisustus on suomalaisten suosikki – ja nyt myös supertrendikäs!
Sisustus
Sininen sisustus on suomalaisten suosikki – ja nyt myös supertrendikäs!
Sininen on sisustuksen trendiväri. Etenkin, kun yhdistät siihen luonnonmateriaaleja, kuten puuta, korkkia ja rottinkia.
Jos todella fanitat sinistä, uhraa sille vahintään yksi seinä ja hylly, jonka täytät sinisellä keramiikalla ja lasiesineillä. Harmaalla taitettu sininen on lempeä taustaväri, johon et helposti kyllästy. Bloomingvillen kullattu metallihylly 70 x 70 cm, 402 €, Amara. Seinässä on Farrow & Ballin maalisävy Cook's Blue 237.
Kuviollinen matto ja verhot ovat freesi yhdistelmä, kun lattia ja seinät ovat valkoiset. Kuvioiden yhdistelyssä on tärkeää huomioida eri koot: matossa isot kuviot, verhoissa pienet. Allur-puuvillamatto 170 x 240 cm 119 € ja Lois-verhot 59,95 € / kahden kappaleen setti, Ellos.
Jos haluat makeat unet, maalaa makuuhuone rauhoittavalla sinisellä. Vinttikerroksessa sijaitsevan makuuhuoneen viisto katto korostuu hyvin, kun seinät ovat eri väriset kuin katto. Päiväpeitto on pellavajuuttia 239 € ja käsin huovutettu Mughal-matto 128 x 80 cm, 498 €, Tikau. Seinässä on Tikkurilan maalisävy S 349.
Taivaansininen on lyömätön väri kesäkodin sisustuksessa. Samalla sävyllä maalatut puulistat elävöittävät seinää ja tuovat siihen rytmiä. Tine K:n bambupöytä 280 €, Nougat. Fritz Hansenin Seiska-tuoli 482 €, Vepsäläinen. Kori Nereus -kankaasta 75 €, Johanna Gullichsen. Kuva: Johanna Kinnari.
Kun seinän ja lattian maalaa samalla sävyllä, tila tuntuu suuremalta. Tikkurilan maalisävy on V362. Tee rento oleskelutila yhdistämällä erisävyisiä sinisiä tekstiilejä. Sametti- ja lintutyyny 49 € / kpl, Winkel Shop. Hayn Fray-hapsutyynyt 99 € / kpl, Stockmann. Valaisimen jalka ja rottinkikärry ovat kirpputorilöytöjä. Baobabib-varjostin 39 €, Kämppä. Kuva: Johanna Kinnari.
Kommentoi »