Samsung QLED TV — Nautinto kaikille aisteille

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
Samsung
1

Samsung QLED TV — Nautinto kaikille aisteille

Samsung QLED TV tarjoaa loistavan kuvanlaadun ja sopii täydellisesti sisustukseesi. Kun et katsele TV:tä, se sulautuu sisustukseesi napin painalluksella. Vältyt myös johtonipuilta, sillä tarvitset vain yhden kaapelin.
Teksti Meillä kotona
Kuvat valmistajat

Samsung QLED TV on osa tyylikästä sisustusta

Tyylikkääseen sisustukseen on usein hankala yhdistää isoa TV:tä. Samsung QLED TV on ratkaissut ristiriidan. Kun Samsung QLED TV ei ole päällä, se voi Ambient Mode -ominaisuuden ansiosta kertoa vaikka säätilan tai sulautua seinään. Halutessasi TV sulautuu seinämateriaaliin, sillä voit valita taustakuvaksi kuvan TV:n takana olevasta seinästä. Samsung-pilvipalvelun kautta voit asettaa QLED TV:n esittelemään vaikkapa lomakuvianne.

Samsung Cloud -pilvipalvelun kautta voit heijastaa kuvia televisioon suoraan puhelimestasi. Myös musiikki kulkeutuu Samsung QLED TV:hen puhelimestasi suoraan Bluetooth-yhteyden kautta.

Samsung QLED TV on erittäin helppo asentaa, ja voit kiinnittää sen erittäin lähelle seinää, mikä helpottaa entisestään TV:n sulautumista sisustukseen.

QLED TV on helppo asentaa erittäin lähelle seinää.

Näkymätön yhteys

Samsunq QLED TV:ssä sekä virta että liitännät ulkoisiin laitteisiin kulkevat yhden kaapelin kautta. One Connect Box tulee QLED TV:n mukana ja auttaa sinua pääsemään eroon sotkuisista johdoista tv:n alla. Voit kytkeä kaikki ulkoiset laitteet, kuten äänentoiston ja tietokoneen One Connect Boxiin, josta One Invisible Connection -yhteys (VIDEON UPOTUS) liittää ne QLED TV:hen. Läpinäkyvä viisimetrinen johto antaa mahdollisuuden sisustaa luovasti, ja voit sijoittaa One Connect Boxin eri puolelle huonetta, jos haluat. Boksin ei siis todellakaan tarvitse olla TV:n lähellä, saatavilla on jopa 15 metrin pituinen kaapeli.

Lataamalla Smart Things -sovelluksen saat kytkettyä kaikki kodinkoneet yhteen. Jos pesukoneesi sopii yhteen sovelluksen kanssa, voit saada viestin QLED TV:n ruudulle, kun pyykki on valmis.

Mikä tekee Samsung QLED TV:stä loistavan? Lue TV:n ominaisuuksista lisää täältä!

ARVIOITA

”Samsungin lippulaiva-TV on palannut! Uuden vuosimallin kuva on huippu. Samsungin QE65Q9FN tekee vaikutuksen fantastisilla väreillään, loistavilla kontrasteillaan sekä vihdoinkin: todella syvällä mustan sävyllä!”

Ljud & Bild, Ruotsi, Huhtikuu 2018

”Samsungin QE65Q9FNAT on puhdas nautinto.”

tek.no-sivusto

Julkaistu: 29.5.2018