Meillä kotona -kaupat

Sisustustoimittaja Anna Aromaa vinkkaa: salvia on tämän syksyn trendikkäin väri – kurkkaa tuotteet ja ideat, joilla tuot lempeää sävyä sisustukseen

MAINOS
Sisustustoimittaja Anna Aromaa vinkkaa: salvia on tämän syksyn trendikkäin väri – kurkkaa tuotteet ja ideat, joilla tuot lempeää sävyä sisustukseen
Hillityt sävyt, kuten harmaa ja beige, heräävät eloon aivan uudella tavalla, kun yhdistät niihin ripauksen kauden trendiväriä salviaa, vinkkaa sisustustoimittaja Anna Aromaa. Tyynyillä, tekstiileillä ja muilla yksityiskohdilla saat helposti ujutettua väriä kotiin, mutta rohkea sisustaja tapetoi huoneen perinteikkäällä, vihreäkuvioisella paperitapetilla. Katso ideat ja löydä oma tyylisi!
Julkaistu: 28.9.2021

Salvia sisustuksessa: sisustustoimittajan 6 poimintaa

1. Vintagetapetti salvialla maustettuna

Suomalaisessa perinnetapetissa on iki-ihana kasviaiheinen kuviointi ja syksyn trendikkäin sisustusväri. Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan 50-lukua henkivä Lukko-paperitapetti sopii ilmavan kuvionsa ansiosta minimalistiseenkin sisustukseen. Yhdistä tapetti keittiössä tummanvihreisiin tai puunvärisiin kaapistoihin tai luo sen avulla eloisa tausta olohuoneen beigelle tai harmaalle sohvalle.

2. Kansallisaarre lypsyjakkara

Hienopuuseppä Karppisen Lyyti on vanhan ajan lypsyjakkaran koristeellinen, nykypäivään tuotu versio. Se on kätevä apu keittiössä, jossa yläkaapit on sijoitettu korkealle. Suomalainen puujakkara soveltuu yhtä hyvin myös kirjatasoksi sängyn viereen tai rahiksi sohvan eteen. Saat siitä myös esimerkiksi hauskan korokkeen lempihuonekasvillesi, jolloin jakkaran väri korostaa jo entisestään kasvin vihreyttä.

3. Tyynyllinen trendiväriä

Pehmein konsti hivuttaa trendiväriä sisustukseen on asetella sohvalle tyynyjä, jotka antavat erityisesti vaaleille huonekaluille kunnon piristysruiskeen. Salvian sävy korostuu myös hienosti hyvin tummaa taustaa vasten. Fyrklövernin Breath of Nature -sarjan tyynynpäälliset (koko 48 x 48 cm) ovat pellavan ja puuvillan sekoitetta.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Pullon verran kauniimpi

Erimuotoisista värillisistä lasipulloista saa ikkunalaudalle trendikkään asetelman, jonka sävyt vaihtelevat hauskasti valon mukaan. Pariton määrä on asetelmassa aina parempi kuin parillinen, ja jos pulloja on vaikkapa kolme, asettele kukkia vain yhteen pulloon. House Doctorin Tinka-maljakko on kaunis sellaisenaan tai osana asetelmaa. Kuivakukat näyttävät lasipullossa yhtä upeilta kuin leikkokukatkin.

5. Vihreää valoa

Valkoinen ruokapöytä näyttää helposti valjulta, jos tuolitkin ovat samanväriset. Ruokapöydän ylle ripustettu kookas, vihreä valaisin kerää katseet ja kiinnittää huomion ruokailutilaan. Salvian värinen riippuvalaisin täydentää kodikkaasti myös vaalean puun väristä ruokailuryhmää. Muuton himmennettävä, mattapintainen Ambi-kattovalaisin (halk. 40 cm) on alumiinia.

6. Ruokapöydässäkin vihertää

Vihreä kattaus tuo pöytään metsäistä tunnelmaa, jota voi korostaa vaikka erilaisilla varvuilla. Scandi Livingin Dots-sarjaa koristaa helminauhaa muistuttava kohonkuvio, joka tekee arkilautasistakin juhlavat. Pellavanvärinen pöytäliina on luonnollinen pari salvianvihreille astioille.

Yhdistä lautaset sarjan muihin osiin

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »