Avotakka

Usko tai älä, mutta sähkönsininen tekee paluun! Näin saat trendivärin hehkumaan sisustuksessa

Usko tai älä, mutta sähkönsininen tekee paluun! Näin saat trendivärin hehkumaan sisustuksessa
Sähkönsininen on taas trendikäs! Parhaiten intensiivinen sininen toimii hentojen ja murrettujen sävyjen kanssa, maltillisesti annosteltuna. Sähkönsinisellä saat taatusti potkua sisustukseen.
Julkaistu 21.8.2018

Näin saat esiin sähkönsinisen parhaat puolet

  1. Sähkönsininen toimii parhaiten murrettujen ja hentojen sävyjen parina. Se on loistava yhdistelmä etenkin oranssipohjaisten värien rinnalle: koralli, persikka ja terrakotta rakastavat sähkönsinistä.
  2. Maltti on valttia, kun sisustat näin intensiivisellä värillä. Sähkönsinistä kannattaa käyttää sisustuksessa tehosteena: yksittäisissä kalusteissa, pienissä esineissä ja yksityiskohdissa. Koko seinän maalaaminen sähkönsinisellä on helposti liian raju veto.
  3. Älä sirottele kovin montaa sähkönsinistä esinettä sinne tänne. Yksi huonekalu tai esine katseenvangitsijana on näyttävä ja tyylikäs tapa tuoda voimakas väri sisustukseen.
  4. 1980-luvun tyyli väreineen ja muotoineen on taas trendikäs. Kasarilookia ei tarvitse turhaan pelätä, kun sähkönsinisten esineiden muotokieli on tätä päivää tai kun ne yhdistää muuhun sisustukseen ajatuksella.

Sähkönsininen: ideoita sisustukseen

Montanan mallistosta saa rakennettua erilaisia säilytyskalusteita, ja värivaihtoehtoja on 42. Tiedustelut Vepsäläinen.
Monika Försterin suunnittelemat Four Elements Hexagon Blue -laatat vievät optisesti ihastuttavan harhaan, Marrakech Design.
Metallirunkoisen Secant-sohvapöydän kansi on lasia, (halk. 60 cm, kork. 45 cm), Warm Nordic.
Hayn Result-tuoli on alun perin suunniteltu jo 1950-luvulla. Kevyestä mutta tukevasta tuolista on monta eri värivaihtoehtoa. Jotexin Aria-koristevati on tehty käsin (halk. 46 cm). Planet-seinävalaisin on saanut uuden sinisen planeetan (kork. 98 cm), Please Wait to be Seated. Nak Nakin Corrugate-kenkäteline on koottu magneeteilla, joka helpottaa siivoamista (68x31,5 cm, kork.23 cm).
Nak Nak The Box -laatikoita voi käyttää hyllynä tai perinteisemmin laatikkoina, iso (34x34 cm, kork. 30 cm) ja pieni (34x17 cm, kork.30 cm).
Nomessin tikattu Optical Memory -tyyny ja ruudulliset Contrast-tyynyt tuovat taatusti potkua sisustukseen.
Ikean Gratulera-malliston kahdenistuttava Klippan-sohva on saanut uuden päällisen säihkyvän sinisenä. Päällinen ja sohva myydään erikseen. Kapea Jotexin Comolino-villamatto (70x150 cm) on käsinkudottu. Nomessin Contrast-tyynyn näyttävän kuosin on suunnitellut Amanda Borberg (45x45 cm).
Säilö pientavara siististi. Pahvisissa Ferm Livingin Striped-rasioissa on magneettikiinnitys.
Hayn pallokuvioinen Mega Dot -päiväpeite pitää sängyn siistinä. Peitto on kaksipuoleinen.
Ikean Färgstark-kattovalaisin on suoraan 1980-luvulta ja nyt uudelleen tuotannossa. Hayn villakankaisessa Dot-tyynyssä on söötti kangasnappi molemmin puolin (60x45 cm). Petite Frituren metallinen Hollo- sivupöytä (halk. 50 cm, kork. 72 cm) kerää katseet.
Kommentoi »