Avotakka

Ruskea on uusi harmaa – tänä syksynä et voi välttyä maanläheiseltä trendiväriltä!

Ruskea on uusi harmaa – tänä syksynä et voi välttyä maanläheiseltä trendiväriltä!
Kinuski, hunaja, konjakki, toffee ja suklaa – kauden trendivärin sävyt tuovat veden kielelle.
Julkaistu: 12.9.2018

Ruskeaa on nyt kaikkialla! Maalifirma Nordsjö valitsi vuoden 2019 väriksi kauniin hunajaisen Spiced Honey -sävyn, ja joka ikinen pohjoismainen sisustusbrändi näyttää stailanneen kauden sisustuskuviinsa ruskeaa.

Ja mikäpä siinä, lämmin ruskea sopii erityisen kauniisti yhteen puun, nahan ja rottingin kanssa ja on mukavaa vaihtelua pitkään jatkuneelle harmaan valtakaudelle. Inspiroidu ruskeista sisustuksista!

Paahteiset värit ja rosoiset luonnonmateriaalit ovat iso trendi sisustuksessa. Kuva Bloomingville.
Yhdistä kinuskiin suklaanruskeaa ja viininpunaista. &Traditionin tammipuinen pinnasohva 3 646 €, Finnish Design Shop. Magisin juliste 122 €, Formverk. Dots-tyynynpäällinen 49 €, Tikau. Gebrüder Thonet Viennan Wagasa-valaisimen varjostin on tekstiiliä ja rottinkia, metallijalan tuki puolestaan marmoria 2 597€, Out of the Dark. Hohdokas Suraya-viskoosimatto 960 €, Finarte. Bambujakkara 44,90 €, Granit. Vintagevaasi 8 €, Olkkari. Normann Copenhagenin Salon-tarjotin 87 €, Stockmann. Seinä maalattiin Tikkurilan Tunto Karhea -maalilla, sävy S404. Kuva Johanna Kinnari, stailaus sisustustoimittaja Anna Aromaa.
Tasaraidat ryhdistävät ruskeaa kokonaisuutta. Tiiliskivi-huovan väri on erityisen ajankohtainen. Kuva Marimekko.
Sisustajat himoitsevat nyt ruotsalaisen Midnattin lakanoita, sillä niissä on juuri oikea kamelinruskea sävy ja ylellisen sileä puuvillapinta. Pussilakana ja tyynyliina noin 57 €, Midnatt.
Ruskea, käsin tehdyn oloinen keramiikka on nyt kattauksissa trendikkäin valinta. Kuva HK Living.
Trendivärin voi ujuttaa sisustukseen herkullisilla asusteilla. Design House Stockholmin Torso-tuolissa on taidokas nahkapunos, ja istuinosa on saarnea, 385 €, Vepsäläinen. Alimpana tuolilla Himmeli-huopa 119 €, Lapuan kankurit. Tiiliskivi-huopa 145 €, Marimekko. Rypytetty puuvillapeitto 40 €, H & M. Hayn Coat Rack -seinänaulakko 129 €, Finnish Design Shop. Korilaukku 59 €, Olkkari. Sackitin Woofit-kuulokkeet 129 €, Mia Design. Kuva Johanna Kinnari, stailaus sisustustoimittaja Anna Aromaa.
Messinki ja valkoinen raikastavat pehmeän ruskean. Kuvan ruskeaa vastaa Tikkurilan maalisävy K468. Bloomingvillen metallihylly 69 €, Living and Company.
Musta tarjoilukärry tuo ruskean, puun ja nahan sopusointuun kontrastia, 179 €, Granit.
Kommentoi »