Meillä kotona -kaupat

Keveät riisipaperivalaisimet ovat täällä taas – ja tyylikkäämpinä kuin koskaan! Ihastu takavuosien sisustushittiin uudelleen & hanki omasi nyt

MAINOS
Keveät riisipaperivalaisimet ovat täällä taas – ja tyylikkäämpinä kuin koskaan! Ihastu takavuosien sisustushittiin uudelleen & hanki omasi nyt
Riisipaperivalaisimet sopivat moneen tyyliin, niin pelkistettyyn kuin runsaaseenkin sisustukseen. Pienistä varjostimista saa koottua hauskoja rykelmiä vaikka ruokapöydän ylle, tai vaihtoehtoisesti voit ripustaa yhden kookkaamman katseenvangitsijan olohuoneeseen. Tutustu trendikkäisiin varjostimiin ja osta omasi tästä jutusta!
Julkaistu: 27.3.2021
Moni 70-luvun teini ripusti bändijulisteilla vuoratun huoneensa kattoon ison riisipaperipallon, joka kellastui ajan mittaan Airamin hehkulampun kuumudessa. Pyöreä riisipaperivarjostin edusti silloin uutta boheemia sisustustyyliä. 1980-ja 90-luvuilla edulliset riisipaperivalaisimet siilasivat sopivan hämyisen tunnelmavalon opiskelija-asuntojen ahtaisiin huoneisiin.
Suurikokoinen riisipaperivalaisin sopii ripustettavaksi ruokapöydän ylle.
Viitisen vuotta sitten kookkaita riisipaperivarjostimia alkoi taas ilmaantua sisustusbloggaajien trendikkäisiin olohuoneisiin. Niiden suosioon vaikutti osaltaan muotoilija Jaime Hayónin suunnittelemat hulppeat Formakami-riisipaperivalaisimet, jotka ovat jo designklassikon asemassa. Trendikäs, japanilaista ja skandinaavista sisustustyyliä yhdistelevä sekä perinteisiä valmistusmetodeja kunnioittava japandi-ilmiö on myös ominut suuret riisipaperipallot osaksi ilmavaa, seesteistä tyyliään.
Perinteisen valkoisen ohella varjostimissa toimivat harmaa ja murretut maanvärit.
Erimuotoisia riisipaperivarjostimia voi käyttää monin tavoin. Nyt on trendikästä ripustaa pehmeää tunnelmavaloa siilaava, isokokoinen riisipaperivalaisin epätyypilliseen kohtaan sängyn viereen tai sohvan päätyyn ylipitkän johdon avulla, ja myös tavallista alemmaksi. Pienemmistä riisipaperivalaisimista kootut rykelmät ovat suosittuja etenkin ruokapöytien yllä, mutta myös säntilliset rivistöt ovat hyvä vaihtoehto vapaammalle tyylille.

Osta riisipaperivarjostimet Meillä kotona -kaupoista

Utuista valoa

Geometrisen muotonsa ansiosta tämä tyylikäs riisipaperivarjostin sopii mainiosti ruokapöydän ylle tai sohvan seuraksi. Harmaa paperi muuttaa valon tunnelmallisen utuiseksi. Varjostimen korkeus 42 cm, halkaisija 36 cm. Pakkaus sisältää vain varjostimen.

Uutta mallia

House Doctorin tyylikäs, keskikokoinen riisipaperivarjostin voisi olla juttusi, jos perinteinen täysin pyöreä muoto ei puhuttele. Varjostimen korkeus 32 cm, halkaisija 50 cm. Pakkaus sisältää vain varjostimen.

Suurenmoinen valinta

Hieman kookkaampi riisipaperivarjostin kerää katseet. Trendikkäintä on ripustaa yksi iso riisipaperivarjostin epätyypilliselle korkeudelle mahdollisimman alas. Varjostimen korkeus 38 cm, halkaisija 81,5 cm. Pakkaus sisältää vain varjostimen.

Ikiklassikko

Perinteinen riisipaperipallo sopii myös terassin ja puutarhan koristeluihin. Pienet riisipaperivarjostimet ovat omiaan rykelmänä tai eri korkeuksille ripustettuna valaisinryhmänä. Varjostimen halkaisija on 25 cm. Pakkaus sisältää vain varjostimen.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »