Meillä kotona -kaupat

Miten yhdistää ulkoilu ja herkuttelu? Suuntaamalla piknikille, tietenkin! Nämä 7 tuotetta tekevät eväsretkestäsi täydellisen – poimi parhaat ja osta omaksesi

MAINOS
Miten yhdistää ulkoilu ja herkuttelu? Suuntaamalla piknikille, tietenkin! Nämä 7 tuotetta tekevät eväsretkestäsi täydellisen – poimi parhaat ja osta omaksesi
Pakkaa rouheaan retkikassiin kauniit astiat, lämmin viltti sekä kasa herkkuja ja lähde seikkailemaan lähipuistoon tai luontoon piknikin merkeissä. Muista kuitenkin noudattaa varovaisuutta ja pitää huolta turvaväleistä!
Julkaistu: 27.4.2020

Tärkeimmät mukaan

Juutista ja nahasta punottu rouhea kassi on ideaali piknik-tavaroille, sillä kassissa on tarpeeksi leveä pohja ja runsaasti tilaa niin eväille, kattaustarpeille kuin piknik-alustallekin. Tyylikäs siksak-kuvio ja hillitty väri tekevät siitä katseen kestävän kumppanin myös muihin menoihin.

Nurmikko koreaksi

Piknik ei ole mitään ilman pöytäliinaa! Pilkullinen kuosi on käytännöllinen, sillä siinä eivät pienet tahrat haittaa. Jos kuitenkin sattuu isompi vahinko, niin eipä hätää: puuvillasta valmistettu pöytäliina on konepestävä. Vältä maan kosteuden imeytyminen liinan läpi sujauttamalla sen alle piknik-alusta tai paksu huopa.

Rentoon nautiskeluun

Jos haluat ottaa rennosti, nappaa retkelle mukaan lattiatyyny patja, jonka päälle voit istahtaa vaikka keskellä kukkaniittyä. Epävakaisella säällä vaalealla kankaalla verhoiltu tyyny kannattaa jättää kotiin odottamaan kauniimpia piknik-päiviä.

Pastellin sävyissä

Keveät, pinottavat bambukulhot on mukava kuljettaa mukana minne tahansa retki viekin. Hempeän värisissä kulhoissa salaatit, vihannekset ja muut tarjottavat näyttävät ihan superherkullisilta!

Lämmintä mukaan!

Arvaamattomassa säässä tulee yllättävän helposti vilu, ja siksi piknikille kannattaa aina pakata mukaan lämpöinen peitto. Kierrätyspuuvillasta valmistettu viltti on hillitysti boheemi ja helposti konepestävä.

Aito kattaus

Säästä luontoa ja kata piknikille kertisten sijaan oikeat astiat. Näitä käsityönä valmistettuja, yksilöllisiä ja sympaattisesti epäsymmetrisiä lautasia koristavat herkät kasvipainatukset. Astiat ovat myös konepestäviä, joten piknikin jälkeen ei tarvitse jakaa tiskivuoroja.

Säväyttävä silaus

Unohda epäekologiset kertakäyttöaterimet ja pakkaa piknik-kassiin kunnon ruokailuvälineet, jotka kiiltelevät komeasti auringossa. 16-osaisesta setistä löytyy neljä kappaletta kutakin välinettä.

Kommentoi »