Meillä kotona -kaupat

Miten yhdistää ulkoilu ja herkuttelu? Suuntaamalla piknikille, tietenkin! Nämä 7 tuotetta tekevät eväsretkestäsi täydellisen – poimi parhaat ja osta omaksesi

MAINOS
Miten yhdistää ulkoilu ja herkuttelu? Suuntaamalla piknikille, tietenkin! Nämä 7 tuotetta tekevät eväsretkestäsi täydellisen – poimi parhaat ja osta omaksesi
Pakkaa rouheaan retkikassiin kauniit astiat, lämmin viltti sekä kasa herkkuja ja lähde seikkailemaan lähipuistoon tai luontoon piknikin merkeissä. Muista kuitenkin noudattaa varovaisuutta ja pitää huolta turvaväleistä!
Julkaistu: 27.4.2020

1. Kassi piknik-tavaroille

House Doctorin armeijanvihreä viikonloppukassi on ideaali myös piknik-tavaroille, sillä kassista löytyy runsaasti tilaa niin eväille, kattaustarpeille kuin piknik-alustallekin. Tyylikkään ulkonäön asiosta saat siitä katseen kestävän kumppanin myös muihin menoihin. Kassin leveys 60 cm, korkeus 44 cm ja pohja syvyys 14 cm.

2. Nurmikko koreaksi pöytäliinalla

Piknik ei ole mitään ilman pöytäliinaa! Pilkullinen kuosi on käytännöllinen, sillä siinä eivät pienet tahrat haittaa. Jos kuitenkin sattuu isompi vahinko, niin eipä hätää: puuvillasta valmistettu pöytäliina on konepestävä. Vältä maan kosteuden imeytyminen liinan läpi sujauttamalla sen alle piknik-alusta tai paksu huopa. Bloomingvillen pöytäliinan koko on 150 x 250 cm.

3. Lattiatyyny rentoon nautiskeluun

Jos haluat ottaa rennosti, nappaa retkelle mukaan iso tyyny, jonka päälle voit istahtaa vaikka keskellä kukkaniittyä. Epävakaisella säällä se kuitenkin kannattaa jättää kotiin odottamaan kauniimpia piknik-päiviä. Bloomingvillen muhkean tyynyn koko on 60 x 60 cm.

4. Kulhot pastellin sävyissä

Bloomingville keveät, pinottavat bambukulhot on mukava kuljettaa mukana minne tahansa retki viekin. Hempeän värisissä kulhoissa tarjottavat näyttävät ihan superherkullisilta!

5. Kietoudu puuvillavilttiin

Arvaamattomassa säässä tulee yllättävän helposti vilu, ja siksi piknikille kannattaa aina pakata mukaan lämpöinen peitto. Bloomingvillen kierrätyspuuvillasta valmistettu viltti on hillitysti boheemi ja helposti konepestävä. Koko 160 x 130 cm.

6. Aito kattaus

Säästä luontoa ja kata piknikille kertisten sijaan oikeat astiat. Näitä Bloomingvillen käsityönä valmistettuja, yksilöllisiä ja sympaattisesti epäsymmetrisiä lautasia koristavat herkät kasvipainatukset. Astiat ovat myös konepestäviä, joten piknikin jälkeen ei tarvitse jakaa tiskivuoroja. Lautasen halkaisija 21 cm, korkeus 6 cm.

7. Säväyttävä silaus aterimilla

Unohda epäekologiset kertakäyttöaterimet ja pakkaa piknik-kassiin kunnon ruokailuvälineet, jotka kiiltelevät komeasti auringossa. Gensen 16-osaisesta setistä löytyy neljä kappaletta kutakin välinettä.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »