Meillä kotona -kaupat

Peppumaljakko on tämän hetken kurvikkain sisustushupsutus – osta omasi Meillä kotona -kaupoista, ja kohta kukkasikin hymyilevät!

MAINOS
Peppumaljakko on tämän hetken kurvikkain sisustushupsutus – osta omasi Meillä kotona -kaupoista, ja kohta kukkasikin hymyilevät!
Joko olet törmännyt supertrendikkäisiin peppumaljakoihin? Muodokas vaasi herättää taatusti hilpeyttä kodissa kuin kodissa. Hanki omasi suoraan tästä jutusta!
Kuvat
Julkaistu: 19.3.2021

Vihersisustamisen jyllätessä kuumana myös ruukut ja maljakot elävät kultakauttaan. Perinteisten kukkavaasien lisäksi kasviharrastajia hemmotellaan mitä mielikuvituksellisimmilla maljakoilla. Supertrendikkäiden kasvo-, hörökorva- ja nenäruukkujen jälkeen vuorossa on mikäpä muukaan kuin peppumaljakko!

Figuratiiviset eli todellisia muotoja jäljentävät ruukut ja maljakot ovat hauska lisä vihersisustamiseen ja muuttavat välittömästi kukkakimpun astetta kiinnostavammaksi. Muodokas vaasi löytää paikkansa niin modernisti sisustetusta olohuoneesta kuin romanttisesta buduaarista.

Vaikka peppumaljakko on kauneimmillaan kukilla täytettynä, se näyttää hyvältä myös yksittäisten vehreiden oksien seurassa, kuivakukkien kanssa tai vaikka kokonaan ilman kasveja. Tällöin voit alleviivata tyhjän maljakon taideteosmaisuutta ja istuttaa sen yksinään jalustalle tai sivupöydälle. Muodokas maljakko toimii myös kiinnostavana osana asetelmia.

Osta oma peppumaljakkosi tästä!

ByON:in beigen posliinimaljakon strategiset mitat ovat 15 x 11 x 19 cm. Materiaalille soveltuu ainoastaan hellä käsinpesu.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »