Parhaat Vintin aarteet yksissä kansissa! Uusi bookazine paljastaa himoituimmat keräilyesineet

MAINOS
Parhaat Vintin aarteet -erikoislehti kokoaa yhteen keräilijöiden kodit, suomalaiset designerit ja sisustusideat keräilyesineille. Kauppiaat vinkkaavat halutuimmat vintageaarteet juuri nyt. Erikoislehden löydät lehtipisteestä!
Kuvat Johanna Myllymäki

Parhaat Vintin aarteet -erikoislehti antaa katsauksen vintagemarkkinoista, joissa jyrää nyt 1950–1960-lukujen linjakas design. Sisustajien suosiossa on erityisesti pelkistetty suomalainen ja tanskalainen muotoilu. Huonekaluista halutuimpia ovat tiikkilipastot ja designklassikot. Sisustusta täydennetään messinkivalaisimilla, kauniisti patinoituneilla esineillä ja graafisen selkeällä keramiikalla.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 6,90 €.

Olemme koonneet sinulle 8 upeaa keräilijän kotia, kerromme 10 rakastetun suomalaisen designerin ja heidän rakastetuimpien esineidensä tarinan. Lisäksi asiantuntijat vinkkaavat 33 esinettä, joita himoitaan juuri nyt. Mukana on myös 35 sisustusideaa, joissa keräilyesineille vinkataan hyviä käyttökohteita.

Parhaat Vintin aarteet -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 13.3.2019 alkaen. Saatavana rajoitetun ajan.

Julkaistu: 13.3.2019
6 kommenttia