Voimakkaita värejä vai hempeitä sävyjä? Viimeistele makuuhuoneen ilme tyyliin sopivalla päiväpeitolla – 5 poimintaa kauden valikoimista

MAINOS

Kaipaatko makuuhuoneeseen uutta väriä? Kokosimme kauden ihanan väriset päiväpeitot moneen sisustustyyliin – löydä oma suosikkisi! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Päiväpeitot, jotka tekevät makuuhuoneen ilmeen

1. Ruusunpunaisia unia

Tämä viileän vaaleanpunainen päiväpeite on kuin kotonaan modernissa ympäristössä. Kevyt ja pehmeä vohvelikuvioinen peite on saatavilla kahdessa koossa, 180 x 260 cm, ja 260 x 260 cm. Kangas on vastuullisesti tuotettua pestyä puuvillaa.

Päiväpeite Juliette Waffle
Ellos
Päiväpeite pestyä puuvillaa, jossa vohvelikuvio. Lankavärjätyt raidat, joissa meleerattu tehoste. Saatavana koot 180x260 cm ja 260x260 cm. Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa!
111 € 139 €

2. Väritä koko sänky

Koristetyynyt ja päiväpeitto samaa havunvihreää sävyä? Onnistuu kyllä! Juliette-mallistolla somistat koko sängyn lempivärilläsi. Materiaali on ekologista puuvillaa.

Juliette Square päiväpeite ekologista puuvillaa
Ellos
Tikattu päiväpeite pestyä ekologista puuvillaa, jossa isot ruudut ja pieniruudullinen boordi ympäriinsä. Langantiheys 144 tc. Päiväpeitteestä on saatavana kaksi kokoa: 180x260 cm ja 260x260 cm. GOTS-sertifioitu, CU 847472. Tuote sisältää ekologista puuvillaa, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS-sertifikaatissa määritellyt vastuullista valmistusta koskevat ihmisoikeus- ja ympäristövaatimukset aina materiaalin tuotannosta lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen materiaalien. Oeko-Tex-sertifioitu, 12.HIN.13300 . Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
151 € 189 €

3. Pallotellaan!

Jos haluat satsata aina muodikkaaseen kuvioon, ota koppi pallosta. Hayn muhkea peitto on kaksipuolinen, ja se on saatavilla koossa 260 x 260 cm. Laventeli on nappivalinta makuuhuoneeseen, sillä viileä sävy rauhoittaa.

Hay-Mega Dot Sängynpäällinen 260x260 cm, Laventeli
Rum21
Hayn Mega Dot sängynpäällinen on kaksipuolinen ja muhkea, ja sitä koristaa kaunis graafinen kuviointi.
218 €

4. Pellavaa sen olla pitää

Kesällä viileä, talvella lämmin. Pellava on ihastuttava luonnonmateriaali, joka vain paranee käyttökertojen myötä. Tikattu graafinen kuvio ja ajankohtaiset maanläheiset värit tekevät tästä 180 x 260 cm:n Candice-peitteestä jokapäiväisen ilon. Väri cinnamon brown on kuin tehty kotoilijalle.

Candice päiväpeite pestyä pellavaa 180x260 cm
Ellos
Päiväpeite pestyä pellavaa, tikattu graafinen kuvio. 5 cm:n reuna ympäriinsä. Koko 180x260 cm. Öko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu ja se ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti.
175 € 219 €

5. Muhkeiden unelmien tyyssija

Himoitsetko kauden trendiväriä, murrettua keltaista? Se on täydellinen pari valkoiselle, mutta löytää kotinsa myös muiden murrettujen sävyjen keskuudesta. Tästä näyttävästä peitteestä on vaikea saada silmiä irti!

Päiväpeite Bacio
Ellos
Päiväpeite kammattua puuvillasatiinia. Täyte polyesterivanua. Valmistettu Intiassa. Hoito-ohje: Pesu 30 asteessa. Ripustetaan kuivumaan. Ei rumpukuivausta. Ei silitystä.
361 €

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 9.9.2019