Voimakkaita värejä vai hempeitä sävyjä? Viimeistele makuuhuoneen ilme tyyliin sopivalla päiväpeitolla – 5 poimintaa kauden valikoimista

MAINOS
Voimakkaita värejä vai hempeitä sävyjä? Viimeistele makuuhuoneen ilme tyyliin sopivalla päiväpeitolla – 5 poimintaa kauden valikoimista
Kaipaatko makuuhuoneeseen uutta väriä? Kokosimme kauden ihanan väriset päiväpeitot moneen sisustustyyliin – löydä oma suosikkisi! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 9.9.2019

Päiväpeitot, jotka tekevät makuuhuoneen ilmeen

1. Ruusunpunaisia unia

Tämä viileän vaaleanpunainen päiväpeite on kuin kotonaan modernissa ympäristössä. Kevyt ja pehmeä vohvelikuvioinen peite on saatavilla kahdessa koossa, 180 x 260 cm, ja 260 x 260 cm. Kangas on vastuullisesti tuotettua pestyä puuvillaa.

2. Väritä koko sänky

Koristetyynyt ja päiväpeitto samaa havunvihreää sävyä? Onnistuu kyllä! Juliette-mallistolla somistat koko sängyn lempivärilläsi. Materiaali on ekologista puuvillaa.

3. Pallotellaan!

Jos haluat satsata aina muodikkaaseen kuvioon, ota koppi pallosta. Hayn muhkea peitto on kaksipuolinen, ja se on saatavilla koossa 260 x 260 cm. Laventeli on nappivalinta makuuhuoneeseen, sillä viileä sävy rauhoittaa.

4. Pellavaa sen olla pitää

Kesällä viileä, talvella lämmin. Pellava on ihastuttava luonnonmateriaali, joka vain paranee käyttökertojen myötä. Tikattu graafinen kuvio ja ajankohtaiset maanläheiset värit tekevät tästä 180 x 260 cm:n Candice-peitteestä jokapäiväisen ilon. Väri cinnamon brown on kuin tehty kotoilijalle.

5. Muhkeiden unelmien tyyssija

Himoitsetko kauden trendiväriä, murrettua keltaista? Se on täydellinen pari valkoiselle, mutta löytää kotinsa myös muiden murrettujen sävyjen keskuudesta. Tästä näyttävästä peitteestä on vaikea saada silmiä irti!

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »